Darda bergspräckning

Hos oss kan du hyra utrustning för bergspräckning. Kendrill erbjuder både försäljning och uthyrning av Darda hydraulkil och är specialister på området. Vi hjälper dig gärna inför ditt projekt då vi är experter med väldigt många års erfarenhet av bergspräckning och Darda.

Darda bort ditt berg!

Produkter

Hyr utrustning för bergspräckning

 

 

Hydraulspräckare

 

Vibrationsfri bergspräckning

Det är en väldigt effektiv, säker och enkel metod, på kort tid har du spräckt berget både tyst, vibrationsfritt och dammfritt. Det fungerar lika bra att spräcka berg, betong som lösa stenar. Den hydrauliska bergspräckaren är handhållen och enkel att lyfta med sig, idealisk när du ska spräcka intill hus eller andra svårtillgängliga ställen.

 

Slipp dyra tillstånd och besiktningar

Med Darda, vår hydrauliska sten och bergspräckare, så kan du spräcka berg utan att behöva söka om sprängtillstånd eller heller inte betala för dyr besiktning. Det är inte bara en väldigt säker och noggrann stenspräckning utan tack vare att du kan hyra utrustningen från oss blir den också väldigt kostnadseffektiv.

 

Enkel att hantera

Spräckutrustningen är väldigt mobil och får plats i bagaget på en personbil. Utrustningen består av ett hydraulaggregat och en hydraulcylinder som inte kräver någon utbildning för att använda. Med ett reglage så styr du spräckkilen fram eller tillbaka.

 

Extremt kraftfull

De flesta som för första gången testar vad en Darda kan åstadkomma är alltid positivt överraskade. Det kanske inte är så konstigt eftersom Dardas cylindrar har en spräckkraft på upp till nästan 500 ton, samt en teoretisk spräckkraft på över 800 ton. Sedan är också Darda världens mest kraftfulla hydraulspräckare i sin storlek.

 

Originalet av hydraulisk bergspräckning

Darda är det välbeprövade originalet inom hydraulspräckare och redan på 60-talet uppfann och patenterade tysken Helmut Darda den hydrauliska bergspräckaren. Med endast 500 bar lyckas de få ut upp till 413 ton / 4048 kN verklig spräckkraft (824 ton / 8082 kN teoretisk spräckkraft).

Video

Scroll to Top