Karriär

Vi växer, är du vår nästa kollega?

Du är välkommen att skicka in din ansökan till oss via knappen nedan.

Om Kendrill:

Kendrill AB är ett entreprenöriellt bolag som hyr ut och säljer specialiserade maskiner & tillbehör till bygg- och anläggningsbranschen. Vi är Sveriges största uthyrare av rivningsrobotar och bergspräckare.

Kendrill har nyligen bytt ägare och är sedan länge etablerade i Stockholm men har nyligen också slagit upp portarna i Göteborg och Oslo. Vi har börjat en expansiv fas där vi utökar både geografin och produktutbudet.

Maskin och underhållsansvarig i Göteborg,

med stora möjligheter för utveckling!

Vill du bli en viktig kugge i en spännande organisation, på en expansiv resa med fantastiska kollegor?

Vad vi erbjuder dig:
Kendrill består av ett härligt gäng hjälpsamma kollegor med stark sammanhållning, där vi alla fokuserar på att tillsammans utvecklas och nå nya mål.

Hos oss får du vara med på en spännande tillväxtresa. Här välkomnas du till en entreprenörsdriven miljö, där du varje dag får utvecklas tillsammans med bolaget – och i framtiden kan få stora möjligheter för nya utmaningar och roller.

Om tjänsten som Maskin och underhållsansvarig:
Rollen är ny, bred och din att forma. Tillsammans med regionansvarig har du ansvar för depåns sortiment av uthyrningsprodukter, så de är redo för in och utleverans samt ser till att lagret är modernt och möter kundernas krav. Tjänsten innefattar även kundkontakt, där du strävar efter att ge våra kunder den absolut bästa möjliga servicen.

Dina arbetsdagar blir varierade och kan bland annat innebära:

  • Planering
  • Serva, tvätta, transportera och reparera maskiner i depån
  • In och utleverans
  • Kundmottagning

 Hos oss är det korta beslutsvägar och du får dagligen vara med och påverka och bidra med idéer och attityd som förbättrar verksamheten. Till din hjälp kommer du att få arbeta i ett team med Regionansvarig, samt ha tät kontakt med serviceansvarig i Stockholm.

Dina personliga egenskaper:
Våra värdeord är Snabbhet, Enkelhet och Stolthet. Det betyder att du som person behöver vara snabb och drivande i ditt arbete, flexibel och enkel i ditt samarbete och noggrann med det du gör, så att både du och företaget kan vara stolta över ditt arbete.

Arbetstempot är högt och vi förväntar oss också att du själv kan, och tycker om att lösa problem som uppstår. För oss är det viktigt att behålla entreprenörsandan, där vi hjälps åt och inte är rädda för att gå utanför den givna arbetsrollen. Därför tror vi även att du trivs med att ta egna initiativ och fatta beslut.

Som person är du en social, driven och kundorienterad problemlösare som tycker om att pusha dig själv för att nå resultat.

För att lyckas i rollen som Service och maskinansvarig tror vi även att du har:

  • Maskinintresse
  • Servat och underhållit maskiner eller fordon
  • Tidigare arbetslivserfarenhet från en roll med kundkontakt
  • Körkort, minimum B-behörighet

Det är ett plus om du har erfarenhet från bygg-, rivning- eller anläggningsbranschen, dock inget krav.
 

Placering: Göteborg

Start: Efter överenskommelse

Lön & förmåner: Vi erbjuder en marknadsmässig lön, tjänstepension, försäkringar och övriga förmåner som friskvårdsbidrag, teamaktiviteter etc.

Arbetstider: 07–16

Din ansökan:

Sista ansökningsdag är 3/7. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Scroll to Top