Borrkronor

Köp en borrkrona till bergborr av oss! Borra i berg med högkvalitativa borrkronor. Vi har marknadens bästa borrkronor och guidar dig gärna till vilken som passar just ditt projekt. Vi har all den utrustning du behöver. Kontakta oss på Kendrill idag när du ska köpa en borrkrona för berg!

Visa alla produkter

produkter

Borrkronor 35 mm
Borrkronor

Epiroc 35 mm

Borrkronor 45 mm
Borrkronor

Epiroc 45 mm

Vanliga frågor borrkronor

Letar du efter borrkronor för bergborrning? På Kendrill kan du hitta ett brett utbud av borrkronor för olika ändamål. Vi lagerhåller de flesta produkter i våra butiker i Stockholm och Göteborg.

För mindre förbrukningsartiklar och reservdelar kan vi oftast hjälpa dig på plats. Vid större mängder eller specifika maskiner rekommenderar vi att du kontaktar oss för att säkerställa tillgänglighet och eventuell leveranstid. Oavsett var du befinner dig kan vi leverera borrkronor till hela landet. Kontakta oss för att köpa borrkronor för bergborrning

Är du i behov av borrkronor för bergborrning i Stockholm? På Kendrill hittar du ett brett utbud av borrkronor som passar dina behov. Vi har ett lager av borrkronor och andra tillbehör för bergborrning tillgängliga i vår depå. Oavsett om du behöver borrkronor för att hantera bergiga terränger eller specifika borrprojekt kan vi hjälpa dig. Kontakta oss för att köpa borrkronor i Stockholm och få högkvalitativa produkter som möter dina krav och behov.

Är du i behov av borrkronor för bergborrning i Göteborg? På Kendrill hittar du ett brett utbud av borrkronor som passar dina behov. Vi har ett lager av borrkronor och andra tillbehör för bergborrning tillgängliga i vår depå. Oavsett om du behöver borrkronor för att hantera bergiga terränger eller specifika borrprojekt kan vi hjälpa dig. Kontakta oss för att köpa borrkronor i Göteborg och få högkvalitativa produkter som möter dina krav och behov.

Kontakt | Kendrill
Kontakta oss

Har du frågor om borrkronor?

Vi finns här för dig med lång erfarenhet om borrkronor för berg. Kontakta oss om du önskar rådgivning eller har frågor om priser. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Oslo men kan transportera dem enkelt och smidigt till oavsett var du befinner dig. Välkommen till oss!

Läs mer

Bergspräckare

Visa produkter
Köp bergspräckare
Bergspräckare

Luftkompressorer

Visa produkter
Luftkompressorer
Luftkompressorer

Bergborrar

Visa produkter
Bergborrar

Snigeldynamit

Visa produkter
Snigeldynamit Finja Bemix
Snigeldynamit

Spräckkilar

Visa produkter
Spräckkilar och bergskilar
Spräckkilar

Bergborrmaskiner

Visa produkter
Bergborrmaskin säljes
Bergborrmaskiner

Kontakta oss

Vi finns här för Dig. Skriv in dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig. Välkommen till oss på Kendrill!