Hyra minidumper

Våra minidumprar ger en enorm fördel inomhus där ni vill ha en modern utforsling av material. Våra minidumprar är enkla att manövrera och har smidig av/pålastning. Du kan med fördel använda minidumpern ihop med våra rivningsrobotar, ingen av maskinerna släpper ut några avgaser inomhus eller i känsliga miljöer.

Visa alla produkter

produkter

Eco
Elektrisk minidumper

ED500 eldriven skottkärra med tippfunktion

Maxlast 500 kg
Bredd, styre 83 cm
Tomvikt 200 kg
Eco
Ecovolve ED800
Elektrisk minidumper

Ecovolve ED800

Maxlast 800 kg
Bredd 80 cm
Tomvikt 1200 kg
Eco
Ecovolve ED1000
Elektrisk minidumper

Ecovolve ED1000

Maxlast 1000 kg
Bredd 99 cm
Tomvikt 1300 kg
Eco
Ecovolve ED1500
Elektrisk minidumper

Ecovolve ED1500

Maxlast 1500 kg
Bredd 117 cm
Tomvikt 1500 kg
Wacker Neuson DT05 Banddumper
Minidumper

Wacker Neuson DT05 Banddumper

Maxlast 500 kg
Bredd 66 cm
Vikt 420 kg

Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Vanliga frågor hyra minidumper

En elektrisk minidumper använder sig av ett elbatteri medan en vanlig minidumper ofta drivs av en förbränningsmotor. Med en vanlig minidumper slipper du ladda och kan ofta köras under längre tid. Dock är fördelarna med en elektrisk minidumper många fler. Den är exempelvis mycket tystare, är mer miljövänlig och kräver mindre av service och support.

Priset för att hyra en minidumper hos oss på Kendrill varierar beroende på flera faktorer, inklusive maskinens storlek och hyresperiodens längd. För att få en exakt prisuppgift är det bäst att kontakta oss direkt per telefon eller via mail.


Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för våra minidumpers och strävar efter att tillhandahålla högkvalitativa maskiner till rimliga kostnader. Vårt mål är att erbjuda flexibla hyresalternativ som passar olika behov och projekt. Vid hyra av en minidumper från Kendrill ingår normalt slitage i hyran, men eventuella reparationer och trasiga delar debiteras separat. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.


Så om du är intresserad av att hyra en minidumper och vill få en prisuppgift anpassad efter dina specifika behov, rekommenderar vi att du kontaktar oss på Kendrill. Vårt kunniga team hjälper dig gärna och kan ge dig en exakt prisuppgift för att hyra en minidumper för ditt projekt.

När du hyr en minidumper från Kendrill är det viktigt att notera att det är din egen entreprenadförsäkring som normalt sett ska täcka eventuella skador, förluster eller stölder av maskiner och material på arbetsplatsen. Om du är en privatperson kan det finnas en försäkringspost som täcker inhyrt material, men det är nödvändigt att undersöka vilken typ av skydd den erbjuder och om det finns någon självrisk.

För att få klarhet i vilka specifika täckningar och eventuell självrisk som gäller för inhyrt material rekommenderar vi att du kontaktar ditt försäkringsbolag. De kan ge dig mer information om villkor och skyddsnivåer som är relevanta för hyrning av en minidumper eller annan utrustning.


Vi på Kendrill strävar alltid efter att erbjuda våra kunder en säker och trygg hyresupplevelse. Vi rekommenderar att du ser över dina försäkringsbehov och tar kontakt med ditt försäkringsbolag för att få rätt information om försäkringsskyddet för inhyrda maskiner som en minidumper.

Tveka inte att höra av dig om du har ytterligare frågor angående försäkringsskyddet vid hyra av en minidumper från Kendrill. Vi finns här för att hjälpa till och ge dig den information du behöver för att säkerställa att du har rätt skydd på plats.

Om du är intresserad av att hyra en minidumper från oss, är du välkommen att kontakta oss antingen per mail eller telefon. Genom att göra det kan vi diskutera dina behov och tillgänglighet samt svara på eventuella frågor du kan ha angående hyran av en minidumper.


Om du inte har möjlighet att hämta minidumpern själv kan vi även ordna med transport för dig, så att du får maskinen levererad till önskad plats. Vi har kunnig personal som kan instruera dig vid utlämningen av minidumpern. De kommer att guida dig igenom hur man använder maskinen på rätt sätt och svara på eventuella frågor du kan ha. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.


Så tveka inte att kontakta oss angående hyra av en minidumper. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina behov, diskutera tillgänglighet och ordna eventuell transport. Välkommen!

Vi har ett stort antal av minidumper för uthyrning i Göteborg. Minidumpers är det perfekta alternativet när du har trånga utrymmen som kräver smidig av- och på-lastning. Vi guidar dig gärna kring vilken minidumper som är bäst lämpad för just ditt projekt.

Tveka inte på att höra av dig till oss när du behöver hyra en minidumper i Göteborg med omnejd. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor. Vi kan ordna med transport dit du befinner dig eller om du hämtar den på egen hand hos vår depå. Vi finns här för Dig. Kontakta oss idag.

Minidumper
Kontakt

Frågor om minidumper?

Vi finns här för dig med bred kunskap om just minidumper. Vi har ett stort utbud av minidumpers för uthyrning i vårt sortiment. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Oslo men levererar våra minidumpers överallt oavsett var du befinner dig. Önskar du tips på utförare så har vi ett stort kontaktnät. Kontakta oss för mer info och rådgivning!

Elektrisk minigrävare

Visa produkter
Elektrisk minigrävare | Kendrill
Elektrisk minigrävare

Elektrisk minidumper

Visa produkter
Elektrisk minidumper
Elektrisk minidumper

Grävmaskiner

Visa produkter
Grävmaskiner

Kompaktlastare

Visa produkter
Materialhantering lastare
Kompaktlastare

Stoftavskiljare

Visa produkter
Stoftavskiljare | Kendrill
Stoftavskiljare

Våtsug

Visa produkter
Våtsug | Kendrill
Våtsug

Kontakta oss

Vi finns här för Dig. Skriv in dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig. Välkommen till oss på Kendrill!