Diamantklingor

Vi erbjuder både uthyrning och försäljning av diamantklingor, ringklingor och kapklingor till betongsågar och ringsågar. I sortimentet hittar du flera olika storlekar. Kontakta oss om du har funderingar kring vilken diamantklinga som passar ditt arbete bäst. Vi på Kendrill finns här för Dig!

Visa alla produkter

produkter

Diamantklingor 600-700 mm
Betong

Diamantklingor 600-700 mm

Diamantklingor 800-900 mm
Betong

Diamantklingor 800-900 mm

Diamantklingor 1000-1200 mm
Betong

Diamantklingor 1000-1200 mm

Diamantklinga Ringklinga
Betong

Ringklinga

Diamantklinga Kapklinga
Betong

Kapklinga

Vanliga frågor diamantklingor

Våra diamantklingor lagerhåller vi i våra butiker i Stockholm och Göteborg. Kontakta oss gärna före ni besöker oss för tillgänglighet och eventuell leveranstid. Befinner ni er inte i Stockholm eller Göteborg är det inte heller några problem då vi kan skicka över hela landet.


Vill du istället hyra diamantklingor så erbjuder vi även det tillsammans med våra betongsågar eller kapmaskiner. Välkommen till Kendrill!

En diamantklinga är främst utformad för att skära genom hårda material som sten, keramik, betong och metall. Däremot är den inte optimal för att skära trä. Diamantklingor är tillverkade med hårda diamantkorn som är mycket effektiva för att skära genom material som har en hög hårdhet och är slitstarka.

Kom ihåg!
Det är viktigt att använda rätt typ av diamantklinga för att uppnå bästa resultat och undvika skador på klingan eller det material som ska skäras. Felaktig användning eller användning på fel material kan resultera i att klingan blir slö eller att den går sönder.

En diamantklinga är en sågklinga med diamantkorn för att skära genom hårda material som sten, keramik och betong. Diamantkornen är inbäddade i en metallmatris och ger klingan sin hårdhet och slitstyrka. Diamant är känt för sin exceptionella hårdhet och slitstyrka, vilket gör det till ett effektivt material för att skära genom andra hårda material.

Hållbarheten på diamantklingor beror på flera faktorer, inklusive kvaliteten på klingan, typen av material som skärs, skärningsmetoden och hur väl klingan underhålls. Generellt sett kan diamantklingor vara mycket hållbara.

Behöver du köpa diamantklingor i Stockholm? Kendrill har ett brett sortiment av högkvalitativa diamantklingor för olika material. Vi erbjuder snabb leverans och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta rätt klinga för ditt projekt. Kontakta oss idag för att köpa diamantklingor av hög kvalitet i Stockholm med omnejd. Vi kan dessutom skicka diamantklingorna till där du är om så behövs.


Vill du hyra diamantklingor tillsammans med våra betongsågar och kapmaskiner så erbjuder vi även det. Välkommen till Kendrill i Stockholm!

Är du i behov av diamantklingor i Göteborg? På Kendrill hittar du ett brett sortiment av högkvalitativa diamantklingor för olika material. Vår dedikerade personal står redo att ge dig expertvägledning och hjälpa dig att välja rätt klinga för ditt projekt. Vi erbjuder snabb leverans och garanterar kvalitet. Kontakta oss idag för att köpa diamantklingor i Göteborg och få ett perfekt resultat i dina projekt.


Vill du istället hyra diamantklingor så har vi även det tillsammans med våra betongsågar och kapmaskiner till förfogande. Välkommen till oss på Kendrill i Göteborg. Vi finns här för dig!

Kontakt

Ska du köpa en diamantklinga?

Vi finns här för dig med bred kunskap om diamantklingor. Vi har ett stort utbud av diamantklingor till försäljning i vårt sortiment. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Oslo men levererar våra diamantklingor oavsett var du befinner dig geografiskt. Kontakta oss för mer info och rådgivning!

Bilmejsel

Visa produkter
Bilmejslar | Kendrill
Bilmejsel

Betongborr

Visa produkter
Betongborr | Kendrill
Betongborr

Betongsaxar

Visa produkter
Betongsax | Kendrill
Betongsaxar

Kärnborrar

Visa produkter
Kärnborrar | Kendrill
Kärnborrar

Kontakta oss

Vi finns här för Dig. Skriv in dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig. Välkommen till oss på Kendrill!