Hyra luftkompressorer

Hyr din luftkompressor av oss. Vår duktiga serviceavdelning finns till ditt förfogande om du har frågor kring vilken kompressor som är bäst lämpad för ditt projekt. Vi kan luftkompressorer. Välkommen till Kendrill!

Visa alla produkter

produkter

Eco
Eldrivna luftkompressorer Atlas Copco E-Air H250
Luftkompressorer

Atlas Copco E-Air H250

Lufttillförsel 112 – 78 l/s
Vikt 749 kg
Dieseldrivna luftkompressorer XAS48
Luftkompressorer

Atlas Copco XAS48

Lufttillförsel 42 l/s
Vikt 550 kg
Dieseldrivna luftkompressorer XAS88
Luftkompressorer

Atlas Copco XAS88

Lufttillförsel 42 - 82 l/s
Vikt 749 kg

Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Vanliga frågor luftkompressorer

Kontakta oss per mail eller telefon så kan vi stämma av dina behov och säkerställa tillgänglighet för den luftkompressor du behöver. Vi kan även hjälpa till med transport om du inte har möjlighet att hämta maskinen själv.


Oavsett om du är erfaren på att använda luftkompressorer eller om du aldrig har använt en tidigare, så finns vår kunniga personal tillgänglig för att instruera dig vid utlämningen av maskinen. De kan hjälpa dig att förstå hur maskinen fungerar och ge dig tips på bästa sätt att använda den på ditt projekt.


Så tveka inte att kontakta oss idag för att hyra en luftkompressor. Vi har ett brett utbud av maskiner och verktyg för uthyrning, så att du kan få jobbet gjort på ett effektivt och säkert sätt. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

När du hyr en luftkompressor via jobbet så är det ofta kundens entreprenadförsäkring som ska täcka skador eller förluster/stölder av maskiner och material. Om du är en privatperson som hyr luftkompressor av oss ingår ofta en post för försäkring av inhyrt matriel men vad den täcker och eventuell självrisk bör undersökas med gällande försäkringsbolag.

Vi erbjuder olika storlekar och modeller av luftkompressorer som du kan hyra på dagshyra. Priset varierar beroende på storlek, modell och längd på hyran. Men du kan vara säker på att vi alltid erbjuder konkurrenskraftiga priser.

För att få en mer exakt uppskattning av kostnaden för att hyra en luftkompressor från oss kan du kontakta oss via mail eller telefon. Vi hjälper dig att identifiera vilken luftkompressor som passar dina behov och ger dig en detaljerad offert baserat på dina specifika krav. När du hyr en luftkompressor från Kendrill ingår normalt slitage i hyran. Men om maskinen behöver repareras eller om det finns trasiga delar som behöver ersättas så debiteras det till nypris. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Kontakta Kendrill idag för att hyra en luftkompressor till din arbetsplats. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din hyresförfrågan och att leverera en kraftfull och tillförlitlig luftkompressor som passar dina behov.

Vill du hyra en luftkompressor i Stockholm? På Kendrill erbjuder vi hyra av pålitliga och kraftfulla luftkompressorer som är perfekta för olika arbetsuppgifter. Våra luftkompressorer är av hög kvalitet och kan användas för att driva olika verktyg och utrustning. Oavsett om du behöver en luftkompressor för byggprojekt, verkstadsarbete eller andra ändamål, så har vi lösningen för dig. Kontakta oss idag för att boka din hyra och få mer information om våra priser och tillgänglighet i Stockholm med omnejd. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt projekt.

Om du letar efter att hyra en luftkompressor i Göteborg, har du kommit till rätt ställe. På Kendrill i Göteborg erbjuder vi pålitliga och effektiva luftkompressorer för uthyrning. Våra luftkompressorer är av hög kvalitet och kan användas för att driva olika verktyg och maskiner.

Oavsett om du behöver en luftkompressor för byggprojekt, verkstadsarbete eller andra ändamål, har vi rätt lösning för dig. Kontakta oss för att boka din uthyrning och ta reda på mer om tillgänglighet och priser. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina luftkompressorbehov i Göteborg.

Luftkompressorer
Kontakt

Frågor om luftkompressorer?

Vi finns här för dig med bred kunskap om luftkompressorer. Vi har ett stort utbud av luftkompressorer för uthyrning i vårt sortiment. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Oslo men levererar vår utrustning och våra maskiner överallt. Kontakta oss för mer info och guidning!

Bergborrmaskiner

Visa produkter
Bergborrmaskiner
Bergborrmaskiner

Bergspräckare

Visa produkter
Bergspräckare
Bergspräckare

Borrvagnar

Visa produkter
Hyra borrigg och borrvagn
Borrvagnar

Kontakta oss

Vi finns här för Dig. Skriv in dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig. Välkommen till oss på Kendrill!