Hyra betongsåg

Vi har allt vad gäller betongsågning i sortimentet. Vi har betongsågar från kända varumärken som till exempel Husqvarna. Kontakta oss när du ska såga i betong så hjälper vi dig att hitta rätt lämpad betongsåg för ditt projekt. Hyr din betongsåg av oss i Stockholm eller Göteborg. Vi levererar till hela landet!

Visa alla produkter

produkter

Eco
Elektriska betongkapar | betong | betongsågar
Kapmaskiner

Husqvarna K7000

Vikt 9,8 kg
Maximalt sågdjup 155 mm
Spänning 230 - 400 V
Eco
Betong | Husqvarna K7000 | ringsåg
Kapmaskiner

Husqvarna K7000 ringsåg

Vikt 12,4 kg
Maximalt sågdjup 325 mm
Spänning 230 - 400 V
Eco
Betongsåg betongkedjesåg | Kendrill
Kapmaskiner

Husqvarna K 7000 Chain, betongkedjesåg

Vikt 9,1 kg
Maximalt sågdjup 450 mm
Spänning 230 - 400 V
Eco
Betongsåg betongkap | Kendrill
Kapmaskiner

Husqvarna K4000

Vikt 7,6 kg
Maximalt sågdjup 125 mm
Spänning 230 V
Eco
Kapmaskiner

Husqvarna PP70 power pack

Vikt 18 kg
Spänning 230 - 400 V
Eco
Betong | Husqvarna WS220 | väggsåg
Betongsågar

Husqvarna WS220

Vikt såghuvud 19 kg
Maximalt sågdjup 39,5 cm
Spänning 400 V
Eco
Betongsåg väggsåg
Betongsågar

Cedima WS296

Vikt såghuvud 9 kg
Maximalt sågdjup 43 cm
Spänning 400 V
Eco
Golvsågar & Asfaltsågar 1000 mm
Betongsågar

Sundt GS15

Vikt Ca 280 kg
Sågdjup 42 cm
Spänning 400 V
Eco
Golvsågar & Asfaltsågar 700 mm | Betong
Betongsågar

Cedima CF-22 E

Vikt Ca 110 kg
Sågdjup 14,5 - 27 cm
Spänning 400 V

Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Vanliga frågor betongsågar

Kostnaden för att hyra en betongsåg består av både dagshyra för maskinen och kostnaden för diamantsegmenten som används för att såga i betongen. Segmentens slitage mäts per millimeter och varierar beroende på kvalitet, avverkningsmängd, typ av betong eller material samt mängden armering som finns i betongen. Normalt slitage på maskinen ingår i hyran, men om det behövs reparationer eller om delar är trasiga debiteras det till nypris. Kontakta oss per telefon eller mail för att hyra en betongsåg och för att få mer information om kostnaden och för att boka maskinen. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Vid hyra av betongsåg är det viktigt att ta hänsyn till eventuella risker och försäkringsfrågor. På arbetsplatsen är det kundens entreprenadförsäkring som ska täcka skador eller förluster/stölder av maskiner och matriel. Som privatperson ingår oftast en post för försäkring av inhyrt matrial i hemförsäkringen, men det är viktigt att undersöka vad försäkringen täcker och vilken självrisk som kan gälla, i samråd med ditt försäkringsbolag. Kontakta oss om du har frågor kring uthyrning av betongsåg!

Om du behöver hyra en betongsåg är du välkommen att kontakta Kendrill via telefon eller mail. Vi kan hjälpa dig att välja rätt typ av betongsåg beroende på dina behov och ge dig mer information om hyrespriserna. Vi kan även ordna med transport av maskinen till din arbetsplats om du inte kan hämta den själv. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Om du aldrig har använt en betongsåg tidigare kan vi erbjuda instruktioner vid utlämning för att se till att du känner dig trygg och säker när du använder maskinen. Tänk på att kostnaden för hyran av en betongsåg kan variera beroende på antal hyrdagar och slitage på diamantsegmenten. Normalt slitage på maskinen ingår i hyran, men eventuella reparationer eller trasiga delar debiteras till nypris. Välkommen!

Behöver du hyra betongsågar i Stockholm? Hos Kendrill erbjuder vi ett brett utbud av betongsågar för uthyrning. Våra hyresbetongsågar är perfekta för att snabbt och effektivt såga i betong och andra hårda material. Oavsett om du behöver såga i golv, väggar eller tak, har vi rätt betongsåg för ditt projekt.

Med vår kvalitativa utrustning och erfarna personal kan du vara säker på att få pålitliga och professionella resultat. Kontakta oss för att hyra en betongsåg i Stockholm med omnejd och dra nytta av vår flexibla och pålitliga uthyrningstjänst. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Letar du efter betongsågar att hyra i Göteborg? Hos Kendrill erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa betongsågar för uthyrning. Med våra pålitliga och effektiva betongsågar kan du enkelt och smidigt utföra sågningar i betong och andra hårda material. Oavsett om du behöver såga i väggar, golv eller tak, har vi rätt betongsåg för att möta dina specifika behov.

Vårt sortiment inkluderar olika modeller och storlekar av betongsågar för att passa olika typer av projekt. När du hyr en betongsåg från oss kan du vara säker på att få utrustning av hög kvalitet som levererar professionella resultat. Kontakta oss idag för att boka din betongsågshyra i Göteborg. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Betongsågar kontakt Kendrill
Kontakt

Frågor om betongsågar?

Vi finns här för dig med bred kunskap om betongsågar. Vi har ett stort utbud av betongsågar för uthyrning i vårt sortiment. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Oslo men levererar vår utrustning och våra maskiner överallt. Önskar du tips på utförare så har vi ett stort kontaktnät. Kontakta oss för mer info och rådgivning!

Betong

Golvsågar & asfaltsågar

Läs mer

Betongsågning

Betongsågning | Kendrill
Läs mer

Rivningsrobotar

Visa produkter
Rivningsrobotar och bilningsrobotar
Rivningsrobotar

Bilmaskiner

Visa produkter
Uthyrning bilmaskiner
Bilmaskiner

Kapmaskiner

Visa produkter
Kapmaskiner
Kapmaskiner

Betongsaxar

Visa produkter
Betongsaxar | Kendrill
Betongsaxar

Betongfräsar

Visa produkter
Betong | Betongfräs och golvfräs | Kendrill
Betongfräsar

Betongslipar

Visa produkter
Betongslipar | Kendrill
Betongslipar

Golvslipar

Visa produkter
Golvslipar | Kendrill
Golvslipar

Kärnborrmaskiner

Visa produkter
Kärnborrmaskin och håltagningsmaskin
Kärnborrmaskiner

Kärnborrar

Visa produkter
Kärnborr | Kendrill
Kärnborrar

Diamantklingor

Visa produkter
Hyra diamantklingor
Diamantklingor

Kontakta oss

Vi finns här för Dig. Skriv in dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig. Välkommen till oss på Kendrill!