Hyra kärnborrmaskin och håltagningsmaskin

Gör hål i betong och murverk med hjälp av våra smidiga kärnborrmaskiner. Vi har flera olika modeller, både handhållna och riggbaserade/kärnborr med stativ. De passar för både våt- och torrborrning. Har du frågor kring vilken kärnborrmaskin du ska använda så kontakta vår duktiga serviceavdelning. Hyr din håltagningsmaskin av oss på Kendrill, vi finns här för Dig!

Visa alla produkter

produkter

Eco
Kärnborrmaskiner och kärnborrutrustning handhållen
Kärnborrmaskiner

Kärnborrutrustning handhållen

Eco
Kärnborrutrustning berg
Kärnborrmaskiner

Kärnborrutrustning 230 V

Eco
Kärnborrutrustning 400 V
Kärnborrmaskiner

Kärnborrutrustning 400 V

Eco
Kärnborrmaskiner

Vattentank WT15 batteridriven

Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Vanliga frågor hyra kärnborrmaskiner

Våra kärnborrmaskiner är tillgängliga för dagshyra och priset beror på modell och storlek. Förutom dagshyran tillkommer kostnaden för diamantslitaget, som mäts i millimeter och varierar beroende på materialtyp, segmentskvalitet och mängd armering.

Vi har olika segmentskvaliteter tillgängliga för att passa olika materialtyper och avverkningsmängder. Normalt slitage på maskinen ingår i hyran, men om det skulle behövas reparationer eller om det uppstår skador på maskinen eller dess delar så debiteras detta till nypris. Kontakta oss gärna per telefon eller mail för mer information om hyra av kärnborrmaskiner. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

När du hyr en kärnborrmaskin är det viktigt att veta vilka försäkringar som täcker eventuella skador eller förluster på maskinen och annat material på arbetsplatsen. På arbetsplatsen är det vanligt att kundens entreprenadförsäkring täcker sådana skador eller förluster, men om du är en privatperson behöver du undersöka vad som ingår i din hemförsäkring för inhyrt material och eventuell självrisk som kan gälla.

Vi rekommenderar alltid att du tar kontakt med ditt försäkringsbolag för att få klarhet i vad som täcks och vad du behöver göra i händelse av en olycka eller skada på kärnborrmaskinen eller annat material. Kontakta oss om du har frågor!

Vi erbjuder uthyrning av högkvalitativa kärnborrmaskiner för dina projektbehov. Kontakta oss enkelt via mail eller telefon för att diskutera ditt projekt och behov. Vi kan även hjälpa till att arrangera transport om du behöver det.

Om du aldrig tidigare har använt en kärnborrmaskin så har vi kunnig personal som kan ge instruktioner och tips vid utlämningen. Tveka inte att höra av dig till oss för mer information eller för att boka en kärnborrmaskin till ditt projekt. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Betong

Hyra kärnborrar och diamantborrar

Kärnborr | Kendrill
Läs mer
Kärnborrmaskiner kontakt
Kontakt

Frågor om kärnborrmaskiner?

Vi finns här för dig med bred kunskap om kärnborrmaskiner. Vi har ett stort utbud av kärnborrmaskiner för uthyrning i vårt sortiment. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Oslo men levererar vår utrustning och våra maskiner överallt. Önskar du tips på utförare av kärnborrning så har vi ett stort kontaktnät. Kontakta oss för mer info och rådgivning!

Rivningsrobotar

Visa produkter
Rivningsrobotar och bilningsrobotar
Rivningsrobotar

Bilmaskiner

Visa produkter
Uthyrning bilmaskiner
Bilmaskiner

Kapmaskiner

Visa produkter
Kapmaskiner
Kapmaskiner

Betongsågar

Visa produkter
Betongsågning
Betongsågar

Betongsaxar

Visa produkter
Betongsaxar | Kendrill
Betongsaxar

Betongfräsar

Visa produkter
Betong | Betongfräs och golvfräs | Kendrill
Betongfräsar

Betongslipar

Visa produkter
Betongslipar | Kendrill
Betongslipar

Golvslipar

Visa produkter
Golvslipar | Kendrill
Golvslipar

Kärnborrar

Visa produkter
Kärnborr | Kendrill
Kärnborrar

Diamantklingor

Visa produkter
Hyra diamantklingor
Diamantklingor

Kontakta oss

Vi finns här för Dig. Skriv in dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig. Välkommen till oss på Kendrill!