Hyra elektrisk minigrävare

Behöver du en elektrisk grävare? Hyr en eldriven grävmaskin av oss för arbetsplatsen där du inte vill ha motorljud eller farliga avgaser. Perfekt i känsliga miljöer där ni vill ha ett modern arbetssätt utan farliga utsläpp. Också bra lämpade på arbetsplatser där ljudnivån behöver vara låg. Kontakta oss på Kendrill om du har funderingar kring vilken kompaktgrävare som passar ditt arbete bäst. Vi har både hybridgrävmaskiner och helt eldrivna minigrävare. Vi har eldriven grävmaskin för ditt projekt!

Elektrisk minigrävare

Vad är en elektrisk minigrävare?

I dagens miljömedvetna samhälle är det viktigare än någonsin att hitta lösningar som inte bara effektiviserar vårt arbete utan också bidrar till en mer hållbar framtid. En eldriven minigrävare, även känd som elektrisk grävmaskin, är ett sådant verktyg. Den erbjuder alla de fördelar som traditionella grävmaskiner har, men utan de utsläpp som följer med förbränningsmotorer. Dessa maskiner är särskilt lämpade för arbete i känsliga miljöer eller inomhus, där utsläpp och buller kan vara ett problem.

Varför hyra elektrisk grävmaskin?

Att hyra en elektrisk grävmaskin är ett smart val för de som behöver en flexibel och miljövänlig lösning för sitt projekt. Hyra ger tillgång till den senaste tekniken utan den stora investering som ett köp innebär. Dessutom innebär det att man inte behöver oroa sig för underhåll eller förvaring. Vi på Kendrill erbjuder elektriska grävmaskiner som passar olika behov, från mindre projekt i trånga utrymmen till större arbetsplatser som kräver mer kraft.

Hur väljer jag rätt elektrisk grävare?

Att välja rätt elektrisk grävare för ditt projekt kan verka överväldigande med tanke på alla alternativ som finns tillgängliga. 

Här är några saker att tänka på:

  • Projektets storlek och omfattning: En kompaktgrävare är perfekt för mindre projekt eller arbete i trånga utrymmen, medan en större elektrisk grävmaskin kan behövas för mer omfattande jobb.

  • Arbetets natur: För projekt som kräver precision, som till exempel landskapsarbeten, kan en mindre och mer manövrerbar maskin vara att föredra.

  • Tillgänglig strömkälla: Eftersom dessa maskiner är eldrivna, se till att det finns tillgång till laddningsmöjligheter på eller i närheten av arbetsplatsen.

Varför välja en eldriven grävmaskin från oss?

Vi på Kendrill är stolta över att erbjuda ett välsorterat sortiment av elektriska grävmaskiner som möter olika behov och projektstorlekar. Våra maskiner kommer från kända varumärken som garanterar hög kvalitet, pålitlighet och prestanda. Genom att välja en eldriven grävmaskin från oss får du inte bara tillgång till toppmoderna maskiner, men också vår expertis och support genom hela hyresperioden. Vårt mål är att göra ditt projekt så smidigt och effektivt som möjligt, samtidigt som vi bidrar till en grönare framtid.

Att hyra en elektrisk grävmaskin från oss innebär att du väljer en partner som förstår dina behov och erbjuder lösningar som gör skillnad. Oavsett om du behöver en kompaktgrävare för ett mindre projekt eller en kraftfullare maskin för större uppdrag, har vi det du behöver för att lyckas. Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta elektriska grävaren för ditt nästa projekt.Visa alla produkter

produkter

Eco
Materialhantering Takeuchi TB216 h, elektrisk hybrid-minigrävare
Materialhantering

Takeuchi TB216 h

Vikt 1,9 ton
Bredd 98 - 130 cm
Eco
Materialhantering Minigrävare Bobcat Kendrill
Elektrisk minigrävare

Bobcat E10e

Vikt 1,2 ton
Bredd 73 - 110 cm

Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Vanliga frågor elektrisk minigrävare

Vi erbjuder uthyrning av elektrisk minigrävare i storlekar från 1 ton. Kostnaden för hyran beror på vilken modell och storlek som passar bäst för ditt projekt samt längden på hyran. Om du är osäker på vilken modell som passar bäst för ditt projekt, är du välkommen att kontakta oss via mail eller telefon för att få mer information och rådgivning. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Vi hjälper dig gärna att hitta rätt eldriven minigrävare för dina behov. Normalt slitage på maskinen ingår i hyran, men vid skador eller trasiga delar debiteras kunden till nypris för reparationerna. Välkommen till oss!

Vid uthyrning av elektriska minigrävare är det viktigt att tänka på försäkringsskyddet. På arbetsplatsen är det kundens entreprenadförsäkring som ska täcka skador eller förluster/stölder av maskiner och material. För privatpersoner kan det ofta ingå en försäkring för inhyrd utrustning i ens hemförsäkring, men det är viktigt att undersöka vad försäkringen täcker och eventuell självrisk hos det aktuella försäkringsbolaget.

Kontakta oss via mail eller telefon så hjälper vi dig att hitta den bästa eldrivna minigrävaren för ditt behov. Vi erbjuder även transport av minigrävaren om du behöver det. Vid uthyrning av en elektrisk minigrävare ingår normalt slitage, men om det uppstår skador eller trasiga delar under hyrestiden debiteras reparationer till nypris. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Om du aldrig har använt en elektrisk minigrävare tidigare kan vår kunniga personal instruera dig vid utlämning, så du kan vara säker på att du vet hur du ska använda maskinen på rätt sätt. Vi har minigrävare över 1 ton. Varmt välkommen till oss på Kendrill!

Elektrisk minigrävare | Kendrill
Kontakt

Frågor om elektrisk minigrävare?

Vi finns här för dig med bred kunskap om just elektriska grävmaskiner. Vi har ett stort utbud av eldrivna minigrävare för uthyrning i vårt sortiment. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Oslo men levererar våra grävmaskiner överallt oavsett var du befinner dig. Önskar du tips på utförare så har vi ett stort kontaktnät. Kontakta oss för mer info och rådgivning om elektriska grävare. Vi finns här för Dig!

Elektrisk minidumper

Visa produkter
Elektrisk minidumper
Elektrisk minidumper

Grävmaskiner

Visa produkter
Grävmaskiner

Minidumper

Visa produkter
Materialhantering | Hyr minidumpers | Kendrill
Minidumper

Kompaktlastare

Visa produkter
Materialhantering lastare
Kompaktlastare

Stoftavskiljare

Visa produkter
Stoftavskiljare | Kendrill
Stoftavskiljare

Våtsug

Visa produkter
Våtsug | Kendrill
Våtsug

Kontakta oss

Vi finns här för Dig. Skriv in dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig. Välkommen till oss på Kendrill!