Hyra elektrisk minigrävare

Behöver du en elektrisk grävare? Hyr en eldriven grävmaskin av oss för arbetsplatsen där du inte vill ha motorljud eller farliga avgaser. Perfekt i känsliga miljöer där ni vill ha ett modern arbetssätt utan farliga utsläpp. Också bra lämpade på arbetsplatser där ljudnivån behöver vara låg. Kontakta oss på Kendrill om du har funderingar kring vilken kompaktgrävare som passar ditt arbete bäst. Vi har både hybridgrävmaskiner och helt eldrivna minigrävare. Vi har eldriven grävmaskin för ditt projekt!

Elektrisk minigrävare

En elektrisk minigrävare är den bästa maskinen du kan ha när du har utrymmen som är små men där du behöver hög effektivitet. Batteriet räcker dessutom en hel arbetsdag. Välkommen till oss på Kendrill när du behöver en eldriven grävmaskin!


Hyra grävmaskin Göteborg

Vi har grävmaskiner när du behöver hyra med snabb leverans i hela Göteborg med omnejd. Kontakta oss på Kendrill via telefon eller mail för exakt prisinformation och tillgänglighet för just ditt projekt. Vi har fantastiskt fina elektriska minigrävare för uthyrning!

Hyra grävmaskin Stockholm

Är du i behov av en grävmaskin i Stockholms-området? Kontakta oss på Kendrill så kan vi leverera snabbt och smidigt. Alternativt att du hämtar med egen transport. Vi har elektriska minigrävare som är väldigt smidiga i trånga utrymmen. Varmt välkommen till oss i Stockholm!

Visa alla produkter

produkter

Eco
Materialhantering Takeuchi TB216 h, elektrisk hybrid-minigrävare
Materialhantering

Takeuchi TB216 h

Vikt 1,9 ton
Bredd 98 - 130 cm
Eco
Materialhantering Minigrävare Bobcat Kendrill
Elektrisk minigrävare

Bobcat E10e

Vikt 1,2 ton
Bredd 73 - 110 cm

Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Vanliga frågor elektrisk minigrävare

Vi erbjuder uthyrning av elektrisk minigrävare i storlekar från 1 ton. Kostnaden för hyran beror på vilken modell och storlek som passar bäst för ditt projekt samt längden på hyran. Om du är osäker på vilken modell som passar bäst för ditt projekt, är du välkommen att kontakta oss via mail eller telefon för att få mer information och rådgivning. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Vi hjälper dig gärna att hitta rätt eldriven minigrävare för dina behov. Normalt slitage på maskinen ingår i hyran, men vid skador eller trasiga delar debiteras kunden till nypris för reparationerna. Välkommen till oss!

Vid uthyrning av elektriska minigrävare är det viktigt att tänka på försäkringsskyddet. På arbetsplatsen är det kundens entreprenadförsäkring som ska täcka skador eller förluster/stölder av maskiner och material. För privatpersoner kan det ofta ingå en försäkring för inhyrd utrustning i ens hemförsäkring, men det är viktigt att undersöka vad försäkringen täcker och eventuell självrisk hos det aktuella försäkringsbolaget.

Kontakta oss via mail eller telefon så hjälper vi dig att hitta den bästa eldrivna minigrävaren för ditt behov. Vi erbjuder även transport av minigrävaren om du behöver det. Vid uthyrning av en elektrisk minigrävare ingår normalt slitage, men om det uppstår skador eller trasiga delar under hyrestiden debiteras reparationer till nypris. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Om du aldrig har använt en elektrisk minigrävare tidigare kan vår kunniga personal instruera dig vid utlämning, så du kan vara säker på att du vet hur du ska använda maskinen på rätt sätt. Vi har minigrävare över 1 ton. Varmt välkommen till oss på Kendrill!

Elektrisk minigrävare | Kendrill
Kontakt

Frågor om elektrisk minigrävare?

Vi finns här för dig med bred kunskap om just elektriska grävmaskiner. Vi har ett stort utbud av eldrivna minigrävare för uthyrning i vårt sortiment. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Oslo men levererar våra grävmaskiner överallt oavsett var du befinner dig. Önskar du tips på utförare så har vi ett stort kontaktnät. Kontakta oss för mer info och rådgivning om elektriska grävare. Vi finns här för Dig!

Kontakta oss

Elektrisk minidumper

Visa produkter
Elektrisk minidumper
Elektrisk minidumper

Minidumper

Visa produkter
Materialhantering | Hyr minidumpers | Kendrill
Minidumper

Kompaktlastare

Visa produkter
Materialhantering lastare
Kompaktlastare

Stoftavskiljare

Visa produkter
Stoftavskiljare | Kendrill
Stoftavskiljare

Våtsug

Visa produkter
Våtsug | Kendrill
Våtsug

Kontakta oss

Vi finns här för Dig. Skriv in dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig. Välkommen till oss på Kendrill!