Service och reparation

Vi har kvalificerad personal som reparerar våra maskiner och ser till att de alltid håller en hög nivå när du hyr av oss. De vanligaste reservdelar har vi hemma på hyllan för att snabbt vara igång igen. Skulle du vara i behov av service hjälper vi dig självklart och kollar över din maskinpark, samtidigt som vi erbjuder ersättningsmaskiner för att minimera ditt stillestånd och din öka produktiviteten.

Service och reparation | Kendrill
Reparation

Service av bästa kvalité

Kontakta oss på Kendrill när du behöver service av dina maskiner eller redskap. Vi har hög kompetens och en väldigt duktig serviceavdelning som finns till ditt förfogande.

Vi har ett stort utbud av reservdelar till de flesta modellerna. Allt för att du ska kunna använda dina maskiner utan stillestånd och där med slippa dyra kostnader. Vi är dessutom generalagenter åt Darda och Ecovolve.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss

"Vi är generalagenter åt Darda och Ecovolve samt besitter lång erfarenhet av samtliga varumärken på marknaden. All vår personal är välutbildade i alla modeller och processer. Så till oss kan du känna dig trygg med att lämna in dina produkter för service eller reparation!"

Björn Edmundsson, VD Kendrill
Service och reparation av Kendrill
Servicetekniker

Servicetekniker ute på fält

Vi har erfaren yrkespersonal som åker ut till ditt projekt och ser till att ni alltid är igång med era maskiner. Om ni hyr maskiner av oss så är det inte bara maskiner ni hyr utan en tjänst att tryggt alltid vara igång på era projekt med minimala eller inga stillestånd.

Kontakta oss

Kontakta oss

Vi finns här för Dig. Skriv in dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig. Välkommen till oss på Kendrill!