Hyra Borriggar och Borrvagnar

Välkommen till Kendrill – din pålitliga partner för uthyrning av borriggar och borrvagnar. Oavsett om du står inför fundamentborrning, stensprängning/spräckning eller dikesgrävningar, har vi den perfekta utrustningen för ditt projekt.

Mångsidiga borriggar/borrvagnar för varierande behov

Vi stoltserar med ett sortiment av borriggar, inklusive modeller som passar grävmaskiner och minigrävare. Våra specialanpassade borriggar är designade för att hantera olika typer av markarbeten och projekt. Med fokus på kvalitet och prestanda är våra borriggar redo att möta och överträffa dina förväntningar.


Dessa mobila enheter ger dig flexibiliteten att med lätthet förflytta din borrutrustning mellan olika platser. Våra borrvagnar är utformade för att göra din borrning så smidig och effektiv som möjligt.

Borrbalk till grävmaskin och minigrävare

Vårt utbud inkluderar även borrbalk speciellt anpassade för grävmaskiner och minigrävare. Dessa kompakta och kraftfulla borriggar är perfekta för projekt som kräver noggrannhet och flexibilitet. Oavsett om du arbetar på trånga byggarbetsplatser eller större områden, har vi rätt borrigg för dig.

Kontakta oss för att hyra borrigg eller borrvagn

Oavsett om du behöver hyra en borrigg till grävmaskin, minigrävare eller en borrvagn, är Kendrill din dedikerade partner. Kontakta oss idag för prisuppgifter, expertrådgivning och för att säkerställa att du har den perfekta utrustningen för att driva ditt projekt framåt. På Kendrill kombinerar vi mångsidighet och pålitlighet för att leverera de bästa lösningarna för dina behov.


Visa alla produkter

produkter

Berg | FlexiROC T15 borrvagn
Borrvagnar

FlexiROC T15

Bergborrmaskin | Berg | Borrvagn | Dino 400
Borrvagnar

Dino 400

Berg

Borrbalk med Takeuchi TB260

Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Vanliga frågor borrvagnar

Kendrill har ett brett utbud av borrvagnar som kan hyras till konkurrenskraftiga priser. Vi debiterar dagshyra och priset beror på storlek och modell, samt längden på hyran. Kontakta oss per mail eller telefon så hjälper vi dig att hitta den perfekta borrvagnen för dina behov och ger dig ett exakt pris. Normalt slitage på maskinen ingår i hyran men eventuella reparationer och trasiga delar debiteras till nypris. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder den bästa servicen och de mest konkurrenskraftiga priserna på marknaden. Kontakta oss idag för att hyra en borrvagn från Kendrill!

På arbetsplatsen är det vanligtvis kundens entreprenadförsäkring som täcker eventuella skador, förluster eller stölder av maskiner och material. Om du däremot är en privatperson och hyr en borrvagn är det viktigt att du undersöker vad som täcks av försäkringen för inhyrda maskiner och eventuell självrisk med ditt försäkringsbolag. Kontakta oss om du har frågor eller funderingar!

Kontakta oss per mail eller telefon för att hyra borrvagnar. Då kan vi stämma av behov och tillgänglighet samt ordna med transport om Ni inte hämtar själva. Har ni aldrig använt liknande maskiner förut har vi kunnig personal som kan instruera er i samband med utlämning av borrvagnarna. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Behöver du hyra en borrvagn i Stockholm? Hos Kendrill erbjuder vi pålitliga och praktiska borrvagnar för uthyrning. Våra borrvagnar är utrustade med allt du behöver för att genomföra borrprojekt effektivt och smidigt. Kontakta oss idag för att boka din uthyrning av borriggar eller borrvagbar och få mer information om tillgänglighet och priser. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor. Vi är här för att hjälpa dig med din borrvagnsuthyrning i Stockholm.

Behöver du hyra en borrvagn i Göteborg med omnejd? På Kendrill erbjuder vi tillförlitliga och praktiska borrvagnar och borriggar för uthyrning. Våra borrvagnar är perfekta för olika borrprojekt och är utrustade med allt du behöver för att utföra jobbet effektivt. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Kontakta oss idag för att boka din hyrning och få mer information om tillgänglighet och priser. Vi finns här för att hjälpa dig med din borrvagnsuthyrning i Göteborg.

Borriggar
Kontakt

Frågor om borriggar och borrvagnar?

Vi finns här för dig med bred kunskap om både borrvagnar och borriggar. Vi har ett stort utbud av borriggar för uthyrning i vårt sortiment. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Oslo men levererar vår utrustning och våra maskiner överallt. Önskar du tips på utförare så har vi ett stort kontaktnät. Kontakta oss för mer info och rådgivning!

Bergborrmaskiner

Visa produkter
Bergborrmaskiner
Bergborrmaskiner

Bergspräckare

Visa produkter
Bergspräckare
Bergspräckare

Luftkompressorer

Visa produkter
Luftkompressor | Kendrill
Luftkompressorer

Kontakta oss

Vi finns här för Dig. Skriv in dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig. Välkommen till oss på Kendrill!