Hyra elektrisk minidumper

Hyr batteridriven minidumper. Våra elektriska minidumprar ger en enorm fördel inomhus eller i känsliga miljöer där ni vill ha en modern utforsling av material eller slippa farliga avgaser. Vi tillhandahåller uthyrning och försäljning av högtippande eldriven dumper. De är enkla att manövrera, släpper inte ut några avgaser eller oljud. Du laddar batteriet snabbt och det klarar en hel arbetsdag utan problem. Tack vare den smala konstruktionen så kommer du in genom dörrar och trånga passager. Hyr din eldrivna dumper av oss på Kendrill!

Eldriven Dumper

Vad är en eldriven dumper?

En eldriven dumper är en miljövänlig och effektiv lösning för materialhantering på byggplatser och i andra arbetsmiljöer där transport av material krävs. Till skillnad från traditionella dumpers som drivs med fossila bränslen, använder den elektriska varianten batterier för sin drift. Detta innebär inte bara en tystare och renare arbetsmiljö men också lägre driftskostnader över tid. 

Varför välja en elektrisk minidumper?

Att välja en elektrisk minidumper innebär flera fördelar. För det första bidrar du till en bättre arbetsmiljö genom att minska utsläppen av skadliga gaser. Det är också ett mer ekonomiskt val på lång sikt med tanke på de lägre driftskostnaderna jämfört med en dumper som drivs av diesel eller bensin. Dessutom är den elektriska dumpern betydligt tystare, vilket minskar bullernivån på arbetsplatsen och gör det möjligt att arbeta i ljudkänsliga områden eller under tider då buller kan vara ett problem.

Hur väljer jag rätt eldriven dumper?

Att välja rätt eldriven dumper beror på flera faktorer, inklusive arbetsplatsens storlek, typen av material som ska transporteras och de specifika behoven hos ditt projekt. Här är några punkter att överväga:


  • Kapacitet: Bedöm hur mycket material du behöver transportera. En större dumper kan hantera mer material, men kan vara svårare att manövrera i trånga utrymmen.

  • Batteritid: Kontrollera hur länge dumpern kan köras på en full laddning. Detta är särskilt viktigt för längre arbetspass.

  • Terräng: Överväg arbetsplatsens terräng. Vissa elektriska dumpers är bättre anpassade för ojämn terräng än andra.

  • Storlek: Tänk på storleken på dumpern i förhållande till arbetsplatsen. En mindre modell kan vara mer lämplig för trånga utrymmen.

Vilka är de bästa modellerna av elektrisk dumper?

Vi på Kendrill erbjuder elektriska minidumpers som passar extra bra för arbetsplatser med mycket trånga utrymmen. Vårt sortiment inkluderar välkända varumärken som exempelvis Ecovolve, vilket garanterar hög kvalitet och pålitlighet. Varje modell har sina unika egenskaper, såsom varierande lastkapacitet och batteritid, för att du ska kunna hitta den perfekta lösningen för just ditt projekt.
Hyr en elektrisk minidumper från Kendrill

Att välja en eldriven dumper är ett smart val för miljön, din plånbok och din arbetsplats. Med mindre buller, inga skadliga utsläpp och lägre driftskostnader erbjuder en elektrisk dumper en hållbar och effektiv lösning för materialhantering. Det blir en modern utforsling av ert material.


Vi på Kendrill hjälper dig gärna att hitta den modell som bäst uppfyller dina behov. Genom att överväga faktorer som kapacitet, batteritid och terräng kan du säkerställa att du väljer rätt elektrisk dumper för ditt projekt.Visa alla produkter

produkter

Eco
Elektrisk minidumper

ED500 eldriven skottkärra med tippfunktion

Maxlast 500 kg
Bredd, styre 83 cm
Tomvikt 200 kg
Eco
Ecovolve ED800
Elektrisk minidumper

Ecovolve ED800

Maxlast 800 kg
Bredd 80 cm
Tomvikt 1200 kg
Eco
Ecovolve ED1000
Elektrisk minidumper

Ecovolve ED1000

Maxlast 1000 kg
Bredd 99 cm
Tomvikt 1300 kg
Eco
Ecovolve ED1500
Elektrisk minidumper

Ecovolve ED1500

Maxlast 1500 kg
Bredd 117 cm
Tomvikt 1500 kg

Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Vanliga frågor

En elektrisk minidumper går på el medan en vanlig minidumper ofta drivs av en förbränningsmotor. Fördelarna med en elektrisk minidumper är att den ofta är väldigt tyst, mer snäll mot miljön och kräver mycket mindre underhåll jämfört med en vanlig minidumper. Du reducerar dessutom kostnaderna med en elekrisk minidumper då den inte kräver något bränsle eller behöver byta ut rörliga delar på samma sätt som andra.

Om ni är intresserade av att hyra en elektrisk minidumper, är ni välkomna att kontakta oss antingen per mail eller telefon. Genom att göra det kan vi diskutera era behov och tillgänglighet, och vi kan även ordna med transport om ni inte har möjlighet att hämta maskinen själva.

Kanske har ni inte använt en liknande maskin tidigare, och det är helt okej. Vår kunniga personal finns tillgänglig för att ge er instruktioner när ni hämtar minidumpern, så att ni känner er trygga och kan använda den på rätt sätt. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.


Så tveka inte att kontakta oss angående uthyrning av en elektrisk minidumper. Vi ser fram emot att hjälpa er med era behov och se till att ni får rätt maskin för era projekt.

Vi erbjuder dagshyra för våra elektriska minidumpers, och priset varierar beroende på storlek och modell. Även hyresperiodens längd kan påverka priset till viss del. Ni är välkomna att kontakta oss antingen per mail eller telefon så att vi kan assistera er med era behov och ge er en mer exakt prisuppgift.


Det är viktigt att notera att normalt slitage på maskinen ingår i hyran, men eventuella reparationer och trasiga delar kommer att debiteras till nypris. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder en pålitlig och välunderhållen elektrisk minidumper för era projekt. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Tveka inte att höra av er för att diskutera era behov och få mer information om priser och villkor för hyra av en elektrisk minidumper. Vi ser fram emot att hjälpa er och ge er bästa möjliga service.

För företag
På arbetsplatsen är det viktigt att notera att eventuella skador, förluster eller stölder av maskiner och material täcks av din entreprenadförsäkring. Det innebär att om ni hyr en elektrisk minidumper är det ditt ansvar att ha en adekvat försäkring som kan täcka sådana händelser.

Privatpersoner
För privatpersoner finns det ofta en försäkringspost som täcker inhyrt material, men det är viktigt att undersöka vad exakt den försäkringen täcker och om det finns någon självrisk. Det bästa sättet att få klarhet i detta är att kontakta det aktuella försäkringsbolaget för att få information om vilken skyddsnivå som gäller för inhyrda maskiner som en elektrisk minidumper.

Vår rekommendation
Vi rekommenderar att ni ser över era försäkringsbehov och tar kontakt med ert försäkringsbolag för att få rätt information om täckning och eventuell självrisk för inhyrda maskiner. Detta kommer att säkerställa att ni är skyddade och att ni kan använda den elektriska minidumpern med trygghet på er arbetsplats.

Vi har elektriska minidumpers för uthyrning i Stockholm. Vill ny hyra så kontaktar ni oss i Stockholm enkelt och smidigt via telefon/mail så kan vi ge korrekta prisuppgifter för just ert projekt. Vi finns till förfogande om ni behöver hyra en elektrisk minidumper i Stockholm med omnejd. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Hyra elektrisk minidumper i Göteborg? Vi har flera modeller i lager för snabb hämtning och leverans. Vill ni hyra eller önskar prisuppgifter så finns vi till förfogande på telefon eller mail i Göteborg. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor. Kontakta oss idag så kan vi prata mer om elektriska minidumpers för uthyrning i Göteborgs-området!

Elektrisk minidumper
Elektrisk minidumper

En eldriven dumper har många fördelar

Arbetsmiljö
Släpper varken ut farliga avgaser eller högt motorljud och kan med fördel användas inomhus eller i känsliga miljöer.

Batteridrift
Klarar mer än en arbetsdag på en laddning. 

Kompakt design
Kommer åt i trånga utrymmen då den minsta dumpern endast är 81cm bred och kommer in genom dörrar.

Högtippande
Du sparar ett arbetsmoment och kan väldigt smidigt tippa lasten direkt i en container.

Stor lastkapacitet
Den största dumpern klarar en last på 1500 kg och en volym på 800 liter.

Design
Den är designad av proffs i branschen. Allt för att klara tuffa påfrestningar, hålla länge och vara kompakt.

Manövrering
Med den elektriska servostyrningen är det enkelt att köra på svåra underlag eller i tuffa miljöer.

Hjuldrift
Den tar sig fram i upp till 8 km/h, enkel att styra och gör inga märken i golvet.

Elektrisk minidumper
Kontakt

Frågor om elektrisk minidumper?

Vi finns här för dig med bred kunskap om just elektriska minidumpers. Vi har ett stort utbud av eldrivna minidumprar för uthyrning i vårt sortiment. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Oslo men levererar våra minidumpers överallt oavsett var du befinner dig. Kontakta oss för mer info och rådgivning!

Elektrisk minigrävare

Visa produkter
Elektrisk minigrävare | Kendrill
Elektrisk minigrävare

Grävmaskiner

Visa produkter
Grävmaskiner

Minidumper

Visa produkter
Materialhantering | Hyr minidumpers | Kendrill
Minidumper

Kompaktlastare

Visa produkter
Materialhantering lastare
Kompaktlastare

Stoftavskiljare

Visa produkter
Stoftavskiljare | Kendrill
Stoftavskiljare

Våtsug

Visa produkter
Våtsug | Kendrill
Våtsug

Kontakta oss

Vi finns här för Dig. Skriv in dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig. Välkommen till oss på Kendrill!