Elektrisk minidumper

Köp batteridriven minidumper. Vi har elektriska minidumprar som är fantastiska att använda inomhus och i känsliga miljöer där höga oljud och farliga avgaser behöver reduceras. Våra elektriska minidumprar från Ecovolve är näst intill ljudlösa, släpper inte ut några farliga avgaser och är väldigt smidiga att använda i trånga utrymmen. Ett batteri håller dessutom en hel arbetsdag. De rymmer också upp till 1500 kg i last. Hur bra? Köp din eldrivna dumper av oss på Kendrill!

Visa alla produkter

produkter

Eco
Elektrisk minidumper

ED500 eldriven skottkärra med tippfunktion

Maxlast 500 kg
Bredd, styre 83 cm
Tomvikt 200 kg
Eco
Ecovolve ED800
Elektrisk minidumper

Ecovolve ED800

Maxlast 800 kg
Bredd 80 cm
Tomvikt 1200 kg
Eco
Ecovolve ED1000
Elektrisk minidumper

Ecovolve ED1000

Maxlast 1000 kg
Bredd 99 cm
Tomvikt 1300 kg
Eco
Ecovolve ED1500
Elektrisk minidumper

Ecovolve ED1500

Maxlast 1500 kg
Bredd 117 cm
Tomvikt 1500 kg

Vanliga frågor köpa elektrisk minidumper

Om du letar efter en elektrisk minidumper finns det ett brett utbud att välja mellan hos Kendrill. Vi erbjuder dumprar till salu av hög kvalitet. Vår depå erbjuder pålitliga elektriska minidumprar och vi kan leverera till hela landet. Vårt erfarna team finns tillgängligt för att svara på dina frågor och hjälpa dig hitta rätt dumper för dina behov. Kontakta oss idag för att köpa en elektrisk minidumper från Kendrill och underlätta dina arbetsuppgifter.


Vill du hyra en elektrisk minidumper så erbjuder vi även det. Välkommen till oss!

Om du letar efter en elektrisk minidumper i Stockholm, behöver du inte leta längre. Hos Kendrill i Stockholm hittar du ett brett utbud av dumprar till salu. Vår depå i Stockholm är välfylld med pålitliga och högkvalitativa elektriska minidumprar som underlättar dina arbetsuppgifter.

Oavsett om du behöver transportera material på byggarbetsplatsen eller hantera annat avfall, kan en elektrisk minidumper vara en effektiv lösning. Vi erbjuder leverans till hela landet, så oavsett var du befinner dig kan du få tillgång till våra produkter. Kontakta Kendrill idag för att utforska vårt sortiment av elektriska minidumpers och hitta rätt maskin för dina behov i Stockholm.

Vi har elektriska minidumprar till försäljning. Hos Kendrill i Göteborg hittar du ett brett utbud av dumprar till salu. Oavsett om du behöver transportera material på bygget eller hantera annat avfall, så är vår elektriska minidumper perfekt. Vi erbjuder leverans till hela landet, så oavsett var du befinner dig kan du få tillgång till våra produkter. Kontakta Kendrill idag för att utforska vårt sortiment av elektriska minidumpers och hitta rätt maskin för dina behov i Göteborg.


Vill du hellre hyra elektrisk minidumper till ditt projekt så erbjuder vi även det. Välkommen till oss!

Elektrisk minidumper | minidumper elektrisk
Kontakt

Ska du köpa en elektrisk minidumper?

Vi finns här för dig med bred kunskap om elektriska minidumprar. Vi har ett stort utbud av elektriska minidumprar till försäljning i vårt sortiment av varumärket Ecovolve. Bättre minidumprar i klassen är svårt att hitta. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Oslo men levererar dumpers oavsett var du befinner dig geografiskt. Kontakta oss för mer info och rådgivning i ditt köp!

Kontakta oss

Vi finns här för Dig. Skriv in dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig. Välkommen till oss på Kendrill!