Kompaktlastare

Vi erbjuder kompaktlastare i olika storlekar och modeller för uthyrning. Perfekt lämpade för byggprojekt, anläggningsarbete och mer. Våra maskiner är väl underhållna och vårt team står redo att ge dig guidning. Vi finns i Göteborg, Stockholm och Oslo men kan skicka kompaktlastaren till där du befinner dig eller om du väljer att ordna med egen transport. Kontakta Kendrill idag för att hyra den rätta kompaktlastaren för ditt behov!

Visa alla produkter

produkter

Materialhantering

Bobcat S70

Totalvikt 1270 kg
Bredd 91,5 cm
Materialhantering

Bobcat S450

Totalvikt 2365 kg
Bredd 1490 cm

Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Vanliga frågor kompaktlastare

Priset för att hyra en kompaktlastare hos Kendrill varierar beroende på faktorer som maskinens storlek och hyresperiodens längd. För att få en exakt prisuppgift är det bäst att kontakta oss direkt via telefon eller e-post.


Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser för våra kompaktlastare och fokuserar på att tillhandahålla högkvalitativa maskiner till rimliga kostnader. Vårt mål är att erbjuda flexibla hyresalternativ som passar olika behov och projekt. Normalt ingår slitage i hyran, medan eventuella reparationer och skadade delar debiteras separat.


Så om du är intresserad av att hyra en kompaktlastare och vill ha en prisuppgift anpassad efter dina specifika behov, rekommenderar vi att du kontaktar Kendrill. Vårt kunniga team är redo att assistera och ge dig en exakt prisuppgift för att hyra en kompaktlastare för ditt projekt. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Om du är intresserad av att hyra en kompaktlastare från oss är du välkommen att kontakta oss antingen via e-post eller telefon. Genom att göra det kan vi diskutera dina behov, tillgänglighet och svara på eventuella frågor du kan ha angående hyran av en kompaktlastare.


Transport
Om du inte har möjlighet att hämta kompaktlastaren själv kan vi även arrangera transport åt dig, så att maskinen levereras till den plats du önskar. Vår erfarna personal kan ge dig instruktioner vid utlämningen av kompaktlastaren. De kommer att guida dig genom korrekt användning och svara på eventuella frågor du kan ha. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Kontakt
Så tveka inte att kontakta oss angående hyra av en kompaktlastare. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina behov, diskutera tillgänglighet och ordna eventuell transport. Välkommen!

Företag
När du hyr en kompaktlastare är det viktigt att känna till vilken typ av försäkring som gäller om något skulle hända under användningen. På en arbetsplats är det vanligtvis kundens entreprenadförsäkring som täcker eventuella skador eller förluster på maskiner och material.


Privat

Om du som privatperson hyr en kompaktlastare kan det finnas en försäkring för inhyrt material i din hemförsäkring, men det är viktigt att undersöka vad den täcker och eventuella självrisker som kan förekomma. Det är alltid bäst att vara på den säkra sidan och se till att ha rätt försäkring på plats innan du hyr en kompaktlastare.

Vi har kompaktlastare för uthyrning hos oss på Kendrill i Stockholm. Vill ny hyra så kontaktar ni oss enkelt och smidigt via telefon/mail så kan vi ge korrekta prisuppgifter för just ert projekt. Vi finns till förfogande om ni behöver hyra en kompaktlastare i Stockholm med omnejd. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Elektrisk minigrävare

Visa produkter
Elektrisk minigrävare | Kendrill
Elektrisk minigrävare

Elektrisk minidumper

Visa produkter
Elektrisk minidumper
Elektrisk minidumper

Minidumper

Visa produkter
Materialhantering | Hyr minidumpers | Kendrill
Minidumper

Stoftavskiljare

Visa produkter
Stoftavskiljare | Kendrill
Stoftavskiljare

Våtsug

Visa produkter
Våtsug | Kendrill
Våtsug

Kontakta oss

Vi finns här för Dig. Skriv in dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig. Välkommen till oss på Kendrill!