Ecovolve

Besök Ecovolve

Köp eller hyr Ecovolve hos oss. Ecovolve kommer från Irland och är specialiserade på elektriska och gröna dumprar för inlast, transport och avlastning. De grundades 2015 och levererar idag produkter till hela världen. Köp eller hyr din Ecovolve av oss på Kendrill. Vi kan skicka dumpern över hela landet antingen med vår transport eller om ni hyr in egen.

Vanliga frågor om Ecovolve

Ecovolve är ett företag som tillverkar elektriska dumpers, och fördelarna med deras produkter inkluderar:


 1. Miljövänliga
  Ecovolves dumprar drivs helt och hållet på el och har inga utsläpp av koldioxid eller andra farliga föroreningar. Detta gör dem till ett utmärkt val för företag och organisationer som vill reducera sin påverkan på miljön.

 2. Ekonomiska
  Eftersom Ecovolves dumprar drivs på el är de ofta billigare att använda än traditionella dieseldrivna dumprar. De kräver också mindre underhåll, vilket kan spara ditt företags pengar på lång sikt.

 3. Effektiva
  Ecovolves dumprar är konstruerade för att vara lätta, kompakta och smidiga, vilket gör dem enkla att manövrera på trånga utrymmen och på ojämna ytor. Deras snabba hastighet och höga lastkapacitet gör dem också idealiska för att transportera material på byggarbetsplatser.

 4. Hållbara
  Ecovolves dumpers är tillverkade av högkvalitativa och hållbara material, vilket gör dem tåliga nog att klara av krävande arbetsförhållanden och användning under lång tid. Deras elektriska drivsystem är också utformat för att ha en lång livslängd och kan användas i många år utan att behöva bytas ut.

Absolut! Vi hyr ut elektriska minidumpers från våra depåer i Stockholm och Göteborg. Är du i behov av en minidumper från Ecovolve men befinner dig i en annan del av landet så kan vi lösa det också. Kontakta oss för mer information och rådgivning!

Du kan hyra samtliga våra elektriska minidumpers från Ecovolve. Upplev dessa elektriska och gröna dumprar och du kommer aldrig vilja byta till något annat. Tysta, smidiga och lång batteritid. Välkommen att kontakta oss vid frågor eller funderingar kring Ecovolve!

Du kan köpa alla våra elektriska minidumpers från Ecovolve. Om du har utrymmen som är trånga, önskar god ergonomi och vill ha kraftfulla dumpers utan att tumma på effektiviteten är dessa maskiner för dig. Kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring priser eller transport av dumprarna. Välkommen till oss!

Eco
Ecovolve ED800
Elektrisk minidumper

Ecovolve ED800

Maxlast 800 kg
Bredd 80 cm
Tomvikt 1200 kg
Eco
Ecovolve ED1000
Elektrisk minidumper

Ecovolve ED1000

Maxlast 1000 kg
Bredd 99 cm
Tomvikt 1300 kg
Eco
Ecovolve ED1500
Elektrisk minidumper

Ecovolve ED1500

Maxlast 1500 kg
Bredd 117 cm
Tomvikt 1500 kg

Kontakta oss

Vi finns här för Dig. Skriv in dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig. Välkommen till oss på Kendrill!