Bergborrar

Effektiva bergborrar, borrstål och borrstänger för professionell bergborrning. Vi erbjuder högkvalitativa produkter i olika storlekar och utföranden. Pålitlig borrutrustning för byggprojekt, gruvdrift och geotekniska undersökningar. Är du på jakt efter borrstål eller borrstång så har vi alla längderna nedan men söker du en annan längd eller annat borrstål, ring oss så beställer vi hem vid behov. Välkommen in till oss på Kendrill i Göteborg, Stockholm och Oslo när du behöver bergborrar i bra kvalité!

Visa alla produkter

produkter

Bergborrar nackstång från Kendrill
Bergborrar

Nackstång 61 cm, förstärkt

Längd 61cm
Bergborrar Nackstång
Bergborrar

Nackstång 80 cm, förstärkt

Längd 80cm
Bergborrar nackstång
Bergborrar

Nackstång 120 cm, förstärkt

Längd 120cm
Bergborr nackstång från Kendrill Sverige
Bergborrar

Nackstång 180 cm, förstärkt

Längd 180cm
Bergborr & Nackstång
Bergborrar

Nackstång 240 cm, förstärkt

Längd 240cm
Bergborr & Nackstång
Bergborrar

Nackstång 305 cm, förstärkt

Längd 305cm
Bergborr & Nackstång
Bergborrar

Nackstång 320 cm, förstärkt

Längd 320cm

Vanliga frågor bergborrar

För att köpa en bergborr, borrstål eller borrstänger kan du besöka våra butiker i Stockholm och Göteborg. Vi har de flesta produkterna i lager och kan hjälpa dig med förbrukningsartiklar och reservdelar på plats. Om du behöver större mängder eller specifika maskiner rekommenderar vi att du kontaktar oss för att kolla tillgänglighet och eventuell leveranstid. Läs om hur du går till väga när du ska borra i berg.

Även om du inte befinner dig i Stockholm eller Göteborg är det inga problem, vi kan skicka produkterna till dig över hela landet. Kontakta oss för mer information och för att köpa din bergborr och borrutrustning.

Är du på jakt efter bergborrar, borrstål eller borrstänger i Stockholm? Då kan du vända dig till Kendrill. Vi erbjuder ett brett sortiment av bergborrar och tillbehör för dina borrprojekt. Vår depå i Stockholm har ett omfattande lager av produkter för att tillgodose dina behov. Oavsett om det gäller förbrukningsartiklar eller specifika maskiner kan vi hjälpa dig. Kontakta oss för mer information och för att köpa dina bergborrar och borrverktyg i Stockholm.

Vi har ett stort sortiment av bergborrar, borrstål eller borrstänger i Göteborg. Vi erbjuder ett brett sortiment av bergborrar och tillbehör för dina borrprojekt. Vår depå i Göteborg har ett omfattande lager av produkter för att tillgodose dina behov. Oavsett om det gäller förbrukningsartiklar eller specifika maskiner kan vi hjälpa dig. Kontakta oss för mer information och för att köpa dina bergborrar och borrverktyg i Göteborg.

Har du en sten du vill borra t ex tre hål i så fungerar det med en elektrisk borrhammare i kombination med en betongborr.  Den som fungerar bäst för just sten är ett luftdrivet bergborr-paket. Kontakta oss om du har fler frågor eller funderingar kring borrmaskin för sten.

Kontakt

Ska du köpa en bergborr?

Vi finns här för dig med bred kunskap om bergborrar. Vi har ett stort utbud av bergborrar till försäljning i vårt sortiment. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Oslo men levererar våra bergborrar överallt oavsett var du befinner dig geografiskt. Önskar du tips på utförare av bergborrning så har vi ett stort kontaktnät. Kontakta oss för mer info och rådgivning!

Bergspräckare

Visa produkter
Köp bergspräckare
Bergspräckare

Luftkompressorer

Visa produkter
Luftkompressorer
Luftkompressorer

Snigeldynamit

Visa produkter
Snigeldynamit Finja Bemix
Snigeldynamit

Spräckkilar

Visa produkter
Spräckkilar och bergskilar
Spräckkilar

Borrkronor

Visa produkter
Borrkronor
Borrkronor

Bergborrmaskiner

Visa produkter
Bergborrmaskin säljes
Bergborrmaskiner

Kontakta oss

Vi finns här för Dig. Skriv in dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig. Välkommen till oss på Kendrill!