Hyra kärnborrar och diamantborrar

Hos oss på Kendrill kan du hyra kärnborrar av hög kvalité till bra pris. En kärnborr är perfekt lämpad om du önskar större dimensioner utan att använda kraftfulla maskiner. Kärnborrarna behöver inte samma kraft för att tränga igenom material än vanliga borrar behöver. Är du osäker på vilken kärnborr du ska använda till ditt projekt så tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för Dig!

Visa alla produkter

produkter

Kärnborr betong
Kärnborrar

Kärnborr 52-99 mm

Kärnborr betong | Kendrill
Betong

Kärnborr 100-199 mm

Kärnborr betong 199-302 mm
Kärnborrar

Kärnborr 200-302 mm

Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Vanliga frågor hyra kärnborrar

Kontakta oss per mail eller telefon om ni behöver hyra kärnborrar. Då kan vi stämma av behov och tillgänglighet samt ordna med transport om ni inte hämtar själva. Har ni aldrig använt kärnborr tidigare har vi kunnig personal som kan instruera er i samband med utlämning. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor. Varmt välkommen till oss på Kendrill!

Kostnaden vid uthyrning av kärnborrar består av två delar, dels dagshyra för borren och dels slitaget på diamantsegmenten. Diamantslitaget mäts per millimeter och beror på flera faktorer såsom segmentskvalitet, betongtyp och eventuell armering. Normalt slitage på kärnborren ingår i hyran men vid eventuella reparationer och trasiga delar debiteras dessa till nypris. Kontakta oss om du vill boka uthyrning för kärnborr. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

På arbetsplatsen är det kundens entreprenadförsäkring som ska täcka skador eller förluster/stölder av kärnborr och annat material. Som privatperson kan det finnas en försäkringspost som täcker inhyrt material i din hemförsäkring. Men det är viktigt att undersöka vad som täcks och vilken eventuell självrisk som gäller genom det aktuella försäkringsbolaget. Hör av dig till oss om du har frågor eller funderingar när du ska hyra en kärnborr!

Betong

Hyra kärnborrmaskin och håltagningsmaskin

Kärnborrmaskin och håltagningsmaskin
Läs mer
Kärnborrar | Kendrill
Kontakt

Frågor om kärnborrar?

Vi finns här för dig med bred kunskap om kärnborrar. Vi har ett stort utbud av kärnborrar för uthyrning i vårt sortiment. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Oslo men levererar våra kärnborrar överallt oavsett stad. Önskar du tips på utförare så har vi ett stort kontaktnät. Kontakta oss för mer info och rådgivning!

Rivningsrobotar

Visa produkter
Rivningsrobotar och bilningsrobotar
Rivningsrobotar

Bilmaskiner

Visa produkter
Uthyrning bilmaskiner
Bilmaskiner

Kapmaskiner

Visa produkter
Kapmaskiner
Kapmaskiner

Betongsågar

Visa produkter
Betongsågning
Betongsågar

Betongsaxar

Visa produkter
Betongsaxar | Kendrill
Betongsaxar

Betongfräsar

Visa produkter
Betong | Betongfräs och golvfräs | Kendrill
Betongfräsar

Betongslipar

Visa produkter
Betongslipar | Kendrill
Betongslipar

Golvslipar

Visa produkter
Golvslipar | Kendrill
Golvslipar

Kärnborrmaskiner

Visa produkter
Kärnborrmaskin och håltagningsmaskin
Kärnborrmaskiner

Diamantklingor

Visa produkter
Hyra diamantklingor
Diamantklingor

Kontakta oss

Vi finns här för Dig. Skriv in dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig. Välkommen till oss på Kendrill!