Hyra betongsax

Vi har allt inom uthyrning av betongsaxar. Vi har handhållna betongsaxar såväl som betongsaxar anpassade för rivningsrobotar. Perfekt när du ska demolera stora eller små betongväggar. Hyr din betongsax av oss på Kendrill från kända varumärken som exempelvis Darda. Vi finns i Göteborg och Stockholm men levererar till hela landet. Välkommen till oss på Kendrill!

Visa alla produkter

produkter

Betongsax Darda CC260
Betongsaxar

Darda CC260

Öppningsvidd 250 mm
Robottyp Brokk 50 - 70
Betongsax Darda CC340
Betongsaxar

Darda CC340

Öppningsvidd 343 mm
Robottyp Brokk 90-110 Husqvarna 140-145
Betongsax Darda CC440
Betongsaxar

Darda CC440

Öppningsvidd 440 mm
Robottyp Brokk 160-200 Husqvarna 270-310
Betongsax Darda CC580
Betongsaxar

Darda CC580

Öppningsvidd 565 mm
Robottyp Brokk 280-300
Betongsax Darda CC700
Betongsaxar

Darda CC700

Öppningsvidd 650 mm
Robottyp Brokk 500
Betongsaxar

Darda MC200 stålsax

Öppningsvidd 200 mm
Robottyp Brokk 90-170 eller Husqvarna DXR140-315
Eco
Darda HCS8 handhållen betongsax
Betongsaxar

Darda HCS8 handhållen

Öppningsvidd 170 mm
Brytkraft 86 kN

Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Vanliga frågor betongsaxar

Vi debiterar dagshyra för betongsaxen och priset beror på storlek och modell, men även till viss del på längden på hyran. Välkommen att kontakta oss per mail eller telefon så kan vi hjälpa er med vad ni behöver och hur länge för att ge er ett mer exakt pris. Normalt slitage på maskinen ingår i hyran, men reparationer och trasiga delar debiteras till nypris. Välkommen att höra av dig redan idag! Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Om du funderar på att hyra betongsaxar är det viktigt att du känner till vad som gäller när det kommer till försäkring ifall olyckan skulle dyka upp. Som privatperson kan det finnas en försäkringspost som täcker inhyrt material, men det är viktigt att undersöka vad försäkringen täcker och vilken eventuell självrisk som gäller.

På arbetsplatsen är det kundens entreprenadförsäkring som ska täcka skador eller förluster/stölder av maskiner och material. Det är därför viktigt att du känner till vilken försäkring som gäller när du hyr betongsaxar för att undvika oväntade kostnader vid eventuella skador eller förluster.

Kontakta oss på Kendrill genom mail eller telefon så hjälper vi er att hitta den rätta betongsaxen för era behov. Vi kan även stämma av tillgänglighet och ordna med transport om ni behöver det. För er som inte har erfarenhet av att använda betongsaxar, så har vi kunnig personal som kan instruera er vid utlämning för att säkerställa att ni kan använda maskinen på ett korrekt och säkert sätt. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Hyra betongsaxar i Stockholm med omnejd? Hos Kendrill har vi betongsaxar för uthyrning. Vi har och pålitliga betongsaxar för att klippa och forma betong för dina projekt. Flexibla hyresperioder till bra priser. Kontakta oss för mer information. Vi finns här för dig i Stockholm och kan lätt fixa med transport om du inte har möjlighet att hämta själv. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Behöver du hyra betongsaxar i Göteborg? På Kendrill erbjuder vi ett brett utbud av betongsaxar för uthyrning. Våra pålitliga och effektiva verktyg är perfekta för att klippa och forma betong i dina byggprojekt. Vi erbjuder flexibla hyresperioder till konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss idag för att få mer information och boka din hyresperiod. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Betongsaxar
Kontakt

Frågor om betongsaxar?

Vi finns här för dig med bred kunskap om betongsaxar. Vi har ett stort utbud av betongsaxar för uthyrning i vårt sortiment. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Oslo men levererar vår utrustning och våra maskiner överallt. Önskar du tips på utförare så har vi ett stort kontaktnät. Kontakta oss för mer info och rådgivning!

Rivningsrobotar

Visa produkter
Rivningsrobotar och bilningsrobotar
Rivningsrobotar

Bilmaskiner

Visa produkter
Uthyrning bilmaskiner
Bilmaskiner

Kapmaskiner

Visa produkter
Kapmaskiner
Kapmaskiner

Betongsågar

Visa produkter
Betongsågning
Betongsågar

Betongfräsar

Visa produkter
Betong | Betongfräs och golvfräs | Kendrill
Betongfräsar

Betongslipar

Visa produkter
Betongslipar | Kendrill
Betongslipar

Golvslipar

Visa produkter
Golvslipar | Kendrill
Golvslipar

Kärnborrmaskiner

Visa produkter
Kärnborrmaskin och håltagningsmaskin
Kärnborrmaskiner

Kärnborrar

Visa produkter
Kärnborr | Kendrill
Kärnborrar

Diamantklingor

Visa produkter
Hyra diamantklingor
Diamantklingor

Kontakta oss

Vi finns här för Dig. Skriv in dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig. Välkommen till oss på Kendrill!