Kärnborr

Vi har kärnborrar till försäljning av högsta kvalité till förmånliga priser. En kärnborr är bra när du önskar större dimensioner utan att behöva använda kraftfulla maskiner. Kärnborrar behöver nämligen inte samma kraft för att tränga igenom material än vanliga borrar kräver. Att köpa en kärnborr är därför en effektiv och bra investering. Vi finns här om du behöver tips och råd inför ditt köp av kärnborr. Välkommen till oss på Kendrill!

Visa alla produkter

produkter

Kärnborr betong
Kärnborrar

Kärnborr 52-99 mm

Kärnborr betong | Kendrill
Betong

Kärnborr 100-199 mm

Kärnborr betong 199-302 mm
Kärnborrar

Kärnborr 200-302 mm

Vanliga frågor kärnborrar

Om du vill köpa en kärnborr har du kommit rätt! På våra depåer i Stockholm och Göteborg har vi ett stort utbud av kärnborrar för betong. Vi lagerhåller de flesta produkter och kan hjälpa till med förbrukningsartiklar och reservdelar direkt på plats. Vid behov av större mängder eller specifika maskiner rekommenderar vi att du först kontaktar oss för tillgänglighet och eventuell leveranstid.

Oavsett om du befinner dig utanför Stockholm eller Göteborg är det inga problem - vi kan skicka kärnborrar till hela landet. Behöver du istället hyra en kärnborr för betong? Vi erbjuder även uthyrning av kärnborrar. Kontakta oss på Kendrill för att köpa eller hyra en kärnborr som passar dina behov.

Om du letar efter en kärnborr i Stockholm, behöver du inte leta längre. Kendrill erbjuder ett omfattande utbud av kärnborrar för dina behov. Vi har flera modeller tillgängliga i vårt lager och kan snabbt förse dig med den kärnborr du behöver.

Vårt erfarna team står redo att hjälpa dig att välja rätt kärnborr för ditt projekt. Oavsett om du behöver köpa eller hyra en kärnborr, kan vi hjälpa dig. Kontakta oss idag för att få mer information och göra ditt köp av kärnborr i Stockholm enkelt och smidigt.

Om du letar efter en kärnborr i Göteborg har du kommit till rätt ställe. Hos Kendrill erbjuder vi ett brett sortiment av högkvalitativa kärnborrar för alla dina behov. Vi har ett omfattande lager av kärnborrar tillgängliga och kan snabbt förse dig med den rätta modellen för ditt projekt. Oavsett om du behöver köpa eller hyra en kärnborr, kan vi hjälpa dig.

Vårt dedikerade team av experter står redo att ge dig professionell rådgivning och hjälpa dig att välja rätt kärnborr för dina specifika krav. Kontakta oss idag för att få mer information om priser och tillgänglighet av lager.

Kärnborr från Kendrill
Kontakt

Ska du köpa kärnborrar?

Vi finns här för dig med bred kunskap om kärnborrar. Vi har ett stort utbud av kärnborrar till försäljning i vårt sortiment. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Oslo men levererar våra kärnborrar oavsett var du befinner dig geografiskt. Kontakta oss för mer info och rådgivning!

Bilmejsel

Visa produkter
Bilmejslar | Kendrill
Bilmejsel

Betongborr

Visa produkter
Betongborr | Kendrill
Betongborr

Betongsaxar

Visa produkter
Betongsax | Kendrill
Betongsaxar

Diamantklingor

Visa produkter
Diamantklingor
Diamantklingor

Kontakta oss

Vi finns här för Dig. Skriv in dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig. Välkommen till oss på Kendrill!