Hyra betongfräs

Betongfräsar använder man till bearbetning för spackel, betong, härdplastbeläggningar, färg, asfalt och andra sorters material. Våra modeller klarar allt från betong, spackel, golvbeläggningar, färg till lim med mera. Hyr din betongfräs och golvfräs från oss på Kendrill. Vi finns här för dig och kan guida dig genom ditt projekt!

Visa alla produkter

produkter

Betongfräsar

Rotationsfräs ER50

Bredd 50 cm
Kraft 18 kW
Betong

Rotationsfräs KR35

Bredd 62 cm
Kraft 30 kW
Eco
Betongslip Hilti DGH 150
Betongslipar

Hilti DGH 150

Vikt 5,6 kg
Slipbredd 150 mm
Eco
Betongfräsar

Husqvarna BMP 215

Arbetsbredd 21,5 cm
Spänning 230 V
Eco
Betongfräsar

Husqvarna BMP 265

Arbetsbredd 26,5 cm
Spänning 400 V

Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Vanliga frågor betongfräsar

Vi debiterar dagshyra för maskinerna och priset varierar beroende på storlek och modell, samt längden på hyran. Om ni är osäkra på vilken betongfräs som passar bäst för ert projekt, tveka inte att kontakta oss via mail eller telefon. Vi hjälper er gärna att hitta rätt maskin för era behov och ger er även en mer exakt prisuppgift baserat på hyrestid och maskinmodell. Normalt slitage på maskinen ingår i hyran, men vid eventuella reparationer eller trasiga delar debiteras nypris. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

När du hyr betongfräsar är det viktigt att ha i åtanke att eventuella skador eller förluster på maskinen täcks av din entreprenadförsäkring som kund på arbetsplatsen. Som privatperson ingår det ofta en försäkringspost för inhyrt material i din hemförsäkring, men det är viktigt att undersöka vad som täcks och vilken självrisk som gäller hos ditt försäkringsbolag.

Vill du hyra betongfräsar för golv eller liknande projekt? Maila eller ring oss så hjälper vi dig att hitta rätt modell av betongfräsar för dina behov samt ordna med transport om du inte har möjlighet att hämta själv.

Vår kunniga personal finns på plats för att ge dig instruktioner och tips om du aldrig skulle ha använt liknande maskiner tidigare. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor. Varmt välkommen till Kendrill, vi kan betongfräsning!

Betongfräsning är en viktig process för att avlägsna ojämnheter, skapa en jämn yta samt förbereda för ny yta eller slipning. För att utföra betongfräsning behöver du rätt utrustning och kunskap. Här är några steg att följa:

  1. Förberedelse: Se till att du har rätt skyddsutrustning som skyddsglasögon, hörselskydd och andningsskydd. Förbered också området genom att ta bort hinder och täcka över känsliga ytor.

  2. Välj rätt betongfräs: På Kendrill erbjuder vi betongfräsar från olika varumärken som Husqvarna, Hilti och Scanmaskin etc. Gemensamt för dessa maskiner är att de är kända för sin höga kvalitet och prestanda.

  3. Justera inställningar: Anpassa fräsmaskinens inställningar för att uppnå önskad djup och hastighet. Följ tillverkarens instruktioner för att få bästa resultat.

  4. Betongfräsning: Börja försiktigt och arbeta metodiskt genom att föra fräsen framåt och bakåt över ytan. Håll maskinen i rörelse för att undvika att skapa gropar eller skador.

  5. Efterbehandling: När du är klar med fräsningen, se till att rengöra ytan ordentligt och avlägsna eventuella betongrester.


På Kendrill erbjuder vi ett brett utbud av betongfräsar och tillbehör för damm-reducering etc. Kontakta oss på telefon eller via mail om du har några frågor eller funderingar. Vi står redo att hjälpa dig med att hitta rätt utrustning för betongfräsning!

Betong

Golvfräsar

Golvfräsar | Kendrill
Läs mer
Betongfräsar | Kendrill
Kontakt

Frågor om betongfräsar?

Vi finns här för dig med bred kunskap om betongfräsar. Vi har ett stort utbud av betongfräsar för uthyrning i vårt sortiment. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Oslo men levererar vår utrustning och våra maskiner överallt. Önskar du tips på utförare så har vi ett stort kontaktnät. Kontakta oss för mer info och rådgivning!

Rivningsrobotar

Visa produkter
Rivningsrobotar och bilningsrobotar
Rivningsrobotar

Bilmaskiner

Visa produkter
Uthyrning bilmaskiner
Bilmaskiner

Kapmaskiner

Visa produkter
Kapmaskiner
Kapmaskiner

Betongsågar

Visa produkter
Betongsågning
Betongsågar

Betongsaxar

Visa produkter
Betongsaxar | Kendrill
Betongsaxar

Betongslipar

Visa produkter
Betongslipar | Kendrill
Betongslipar

Golvslipar

Visa produkter
Golvslipar | Kendrill
Golvslipar

Kärnborrmaskiner

Visa produkter
Kärnborrmaskin och håltagningsmaskin
Kärnborrmaskiner

Kärnborrar

Visa produkter
Kärnborr | Kendrill
Kärnborrar

Diamantklingor

Visa produkter
Hyra diamantklingor
Diamantklingor

Kontakta oss

Vi finns här för Dig. Skriv in dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig. Välkommen till oss på Kendrill!