Hyra bergborrmaskin

Behöver du hyra en bergborrmaskin? Hyr dem smidigt av oss. Vi har all bergborrutrustning du kan tänkas behöva till ditt projekt. Vi har handhållen bergborrmaskin så väl som borrvagnar. Hyr din bergborr av oss på Kendrill - vi finns här för Dig!

Hyra bergborr | Stockholm

I vår Stockholms-depå har vi bergborrar till ditt projekt. Kontakta oss när är ute efter bergborrar att hyra runt omkring Stockholm! Kontakta oss här

Hyra bergborr | Göteborg

Även i Göteborg har vi bergborrar till ditt projekt. Maskinburna borrvagnar så väl som handhållna bergborrmaskiner. Kontakta oss när du ska hyra en bergborr i Göteborg. Kontakta oss här

Visa alla produkter

produkter

Eco
Bilmaskiner

Hilti TE 30-AVR

Vikt 4,2 kg
Infästning SDS Plus (TE-C)
Eco
Kombihammare TE 70-ATC/AVR
Bilmaskiner

Hilti TE 70-ATC/AVR

Vikt 10 kg
Infästning SDS Max (TE-Y)
Bergborrmaskiner

Borrpaket handhållet

Bergborrmaskiner Atlas Copco RH 656W
Bergborrmaskiner

Atlas Copco RH 656W

Bergborrmaskiner

Oprema Ravne VK23 fjädrande

Bergborrmaskiner

Knämatare

Bergborrmaskiner

Stigortsmatare

Bergborrmaskiner | Berg
Bergborrmaskiner

Cobra Combi

Bergborrmaskiner Påhängsvikt
Bergborrmaskiner

Påhängsvikt

Bergborrmaskiner Luftslang
Bergborrmaskiner

Luftslang

Bergborrmaskiner Dimsmörjare
Bergborrmaskiner

Dimsmörjare

Bergborrmaskiner

Borrsugkåpa

Berg | FlexiROC T15 borrvagn
Borrvagnar

FlexiROC T15

Bergborrmaskin | Berg | Borrvagn | Dino 400
Borrvagnar

Dino 400

Berg

Borrbalk med Takeuchi TB260

Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Vanliga frågor

När du ska hyra en hydrauldriven bergborrmaskin tillämpar vi dagshyra som varierar beroende på maskinens storlek, modell och hyresperiodens längd. För att få ett mer exakt pris för vad ni behöver, vänligen kontakta oss via e-post eller telefon så hjälper vi er gärna. Eventuellt köp av förbrukningsvaror är inte inkluderat i hyran. Hyran täcker normalt slitage på maskinen, men vid behov av reparation eller ersättning av skadade delar debiteras nypriset. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Välkommen att höra av er till oss så att vi kan hjälpa er att hitta den bästa lösningen för era behov. Kontakta oss här

På arbetsplatsen är det kundens entreprenadförsäkring som ska täcka skador eller förluster/stölder av maskiner och material. Är du privatperson ingår ofta en post för försäkring av inhyrt material men vad den täcker och eventuell självrisk bör undersökas med gällande försäkringsbolag. Kontakta oss

Kontakta oss per mail eller telefon när du ska hyra en bergborrmaskin. Då kan vi stämma av behov och tillgänglighet samt ordna med transport om Ni inte hämtar själva. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Har ni aldrig använt hydrauliska bergborrmaskiner förut har vi kunnig personal som kan instruera er i samband med utlämning. Varmt välkommen!

Behöver du hyra bergborrmaskiner i Stockholm? Kendrill har ett brett utbud av bergborrmaskiner tillgängliga för uthyrning i Stockholm med omnejd. Våra maskiner är av hög kvalitet och erbjuder pålitlig prestanda för dina borrbehov. Kontakta oss idag för att få mer information om våra hyresalternativ och priser. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor. Vi finns här för att hjälpa dig med ditt projekt.

Behöver du hyra bergborrmaskiner i Göteborg? Kendrill har ett brett utbud av bergborrmaskiner tillgängliga för uthyrning till bra priser. Våra maskiner är av hög kvalitet och erbjuder pålitlig prestanda för dina borrbehov. Kontakta oss idag för att få mer information om våra hyresalternativ samt prisuppgifter. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor. Vi finns här för att hjälpa dig med ditt projekt.

När man ska borra i betong rekommenderar vi en elektrisk borrhammare i kombination med våra kvalitativa betongborrar. Kontakta oss på mail eller telefon om du vill ha rådgivning och information kring priser för just ditt projekt, vi har många i lager. Välkommen till oss på Kendrill!

Hydraulisk bergborrmaskin är inget vi rekommenderar utan hänvisar istället till vår luftdrivna borrutrustning då den är effektivare och ger bättre resultat än en hydrauldriven bergborrmaskin. Välkommen att kontakta oss på mail eller telefon om du önskar hyra eller har frågor om prisuppgifter. Vi har flera alternativ till hydraulisk bergborr. Varmt välkommen till oss på Kendrill!

Bergborrmaskiner kommer i olika storlekar, men i grund och botten är funktionen densamma. Hacka och mejsla/borra loss bergmassa för att göra hål i sten. Beroende på vilken typ av sten, diameter på hål och djup på hål behöver du olika maskiner och verktyg för att jobbt ska bli utfört på bästa sätt.
Verktygen överför mycket vibrationer till operatören som gör att effektiv arbetstid för handborrande är mindre än om man kan använda något som håller i borren - som tex en robot. Kontakta oss på Kendrill om du önskar du att hyra en bergborrmaskin.
Oavsett om du befinner dig i Stockholm, Göteborg eller andra delar av vårt avlånga land kan vi se till att du får det du behöver - på ett smidigt sätt.

Kontakt

Frågor om bergborrmaskiner?

Vi finns här för dig med bred kunskap om bergborrmaskiner. Vi har ett stort utbud av bergborrar för uthyrning i vårt sortiment. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Oslo men levererar vår utrustning och våra maskiner överallt. Önskar du tips på utförare så har vi ett stort kontaktnät. Kontakta oss för mer info och rådgivning!

Bergspräckare

Visa produkter
Bergspräckare
Bergspräckare

Luftkompressorer

Visa produkter
Luftkompressor | Kendrill
Luftkompressorer

Borrvagnar

Visa produkter
Hyra borrigg och borrvagn
Borrvagnar

Kontakta oss

Vi finns här för Dig. Skriv in dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig. Välkommen till oss på Kendrill!