Hyra stoftavskiljare

Vi har stoftavskiljare som passar olika projekt, små som stora. Modellerna är kompakta och mycket smidiga att navigera. Använd dem till dammsugning och punktutsug för elektriska verktyg. De klarar en hel arbetsdag och är väldigt smidiga att använda. Kontakta oss när du vill hyra en stoftavskiljare. Vi finns här för Dig!

Visa alla produkter

produkter

Eco
Stoftavskiljare mindre <399 m3/h
Stoftavskiljare

Stoftavskiljare mindre

Vikt 16-29 kg
Flöde ca 200 m³/h
Eco
Stoftavskiljare | Betong
Stoftavskiljare

Stoftavskiljare Stor

Vikt 50-65 kg
Luftflöde 420-600 m³/h

Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Vanliga frågor hyra stoftavskiljare

För att få information om kostnaden för att hyra en stoftavskiljare, vänligen kontakta oss per mail eller telefon. Vi kan stämma av dina behov och tillgänglighet samt ordna eventuell transport om du inte kan hämta maskinen själv. Vid utlämningen kan vår kunniga personal även ge dig instruktioner om användningen av stoftavskiljaren. Tveka inte att kontakta oss för att få mer information om hyrespriser och andra detaljer kring hyran av en stoftavskiljare. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

När du hyr en stoftavskiljare från Kendrill är det viktigt att notera att det är din egen entreprenadförsäkring som normalt sett ska täcka eventuella skador, förluster eller stölder av maskiner och material på arbetsplatsen. Om du är en privatperson kan det finnas en försäkringspost som täcker inhyrt material, men det är nödvändigt att undersöka vilken typ av skydd den erbjuder och om det finns någon självrisk.


För att få klarhet i vilka specifika täckningar och eventuell självrisk som gäller för inhyrt material, som en stoftavskiljare, rekommenderar vi att du kontaktar ditt försäkringsbolag. De kan ge dig mer information om villkor och skyddsnivåer som är relevanta för hyrning av en stoftavskiljare eller annan utrustning. Välkommen till oss på Kendrill!

Om du vill hyra en stoftavskiljare, är det enkelt att komma igång. Kontakta oss antingen per mail eller telefon, så kan vi gå igenom dina behov och tillgänglighet för att hitta rätt stoftavskiljare för dig.

Vi kan även hjälpa till med att ordna transport av stoftavskiljaren om du inte har möjlighet att hämta den själv.

Om du inte har tidigare erfarenhet av att använda liknande maskiner behöver du inte oroa dig. Vår kunniga personal finns tillgänglig vid utlämningen för att ge dig instruktioner om hur man använder stoftavskiljaren på ett säkert och effektivt sätt. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.


Tveka inte att kontakta oss via mail eller telefon för att hyra en stoftavskiljare. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina behov, stämma av tillgänglighet och ordna eventuell transport. Vår personal finns där för att se till att du är trygg och väl informerad när du använder stoftavskiljaren för ditt projekt.

Stoftavskiljare
Kontakt

Frågor om stoftavskiljare?

Vi finns här för dig med bred kunskap om just stoftavskiljare. Vi har ett stort utbud av stoftavskiljare för uthyrning i vårt sortiment. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Oslo men levererar våra stoftavskiljare överallt oavsett var du befinner dig. Kontakta oss för mer info, om du har funderingar och behöver rådgivning!

Elektrisk minigrävare

Visa produkter
Elektrisk minigrävare | Kendrill
Elektrisk minigrävare

Elektrisk minidumper

Visa produkter
Elektrisk minidumper
Elektrisk minidumper

Grävmaskiner

Visa produkter
Grävmaskiner

Minidumper

Visa produkter
Materialhantering | Hyr minidumpers | Kendrill
Minidumper

Kompaktlastare

Visa produkter
Materialhantering lastare
Kompaktlastare

Våtsug

Visa produkter
Våtsug | Kendrill
Våtsug

Kontakta oss

Vi finns här för Dig. Skriv in dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig. Välkommen till oss på Kendrill!