Hyra betongslip eller betongslipmaskin

Hyr din betongslip och betongslipsmaskin av oss på Kendrill. Vi har betongslipsmaskiner anpassade för tuffa slipningar. De hanterar tuff slipning men också uppruggning av betong samt borttagning av beläggning eller färg. Våra betongslipar är av hög kvalité och gör ditt jobb snabbt på grund av de högeffektiva motorerna. Hyr din betongslip av oss på Kendrill. Kontakta vår duktiga serviceavdelning om du har frågor kring betongslipning för ditt projekt. Vi finns här för Dig!

Visa alla produkter

produkter

Eco
Betongslip Hilti DGH 150
Betongslipar

Hilti DGH 150

Vikt 5,6 kg
Slipbredd 150 mm
Eco
Golvslip Scan Combiflex 450
Betongslipar

Scan Combiflex 450

Vikt 90 kg
Slipbredd 450 mm
Eco
Golvslip Husqvarna PG 540 | Betongslip | Golvslip
Betongslipar

Husqvarna PG 540

Vikt 169 kg
Slipbredd 515 mm

Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Vanliga frågor

Hyr en slipmaskin enkelt och smidigt av oss. Vi på Kendrill erbjuder ett stort utbud när du ska hyra slipmaskin för både stora och små projekt. Du kan hyra slipmaskiner i både Göteborg, Stockholm och Oslo. Vad innebär det att hyra en betongslip av Kendrill? Se våra hyresvillkor här. Läs mer om hur du utför betongslipning.

Pris för att hyra en betongslip beror på hur länge du ska hyra och vilken modell du väljer. Kontakta vår depå direkt så får du en offert för just ditt projekt. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor. Varmt välkommen till oss!

Ring eller maila oss på Kendrill för att hyra en betongslip. Då kan vi stämma av behov och tillgänglighet samt ordna med transport om ni inte hämtar betongslipen på egen hand. Har ni aldrig använt liknande betongslipsmaskiner förut har vi kunniga Kendrill-anställda på plats som kan instruera er i samband med utlämning. Vi har ett brett sortiment av olika betongslipar i olika modeller och storlekar för att passa olika projekt och behov. Läs mer om betongslipning. Välkommen!

När du hyr en betonslipsmaskin är det viktigt att känna till vilken typ av försäkring som gäller om något skulle hända under användningen. På en arbetsplats är det vanligtvis kundens entreprenadförsäkring som täcker eventuella skador eller förluster på maskiner och material.

Om du som privatperson hyr en betonslip kan det finnas en försäkring för inhyrt material i din. hemförsäkring, men det är viktigt att undersöka vad den täcker och eventuella självrisker som kan förekomma. Det är alltid bäst att vara på den säkra sidan och se till att ha rätt försäkring på plats innan du hyr en betongslip.

Betongslipar hos Kendrill
Kontakt

Frågor om betongslipar?

Vi finns här för dig med bred kunskap om betongslipar. Vi har ett stort utbud av betongslipar för uthyrning i vårt sortiment. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Oslo men levererar vår utrustning och våra maskiner överallt. Önskar du tips på utförare så har vi ett stort kontaktnät. Läs mer om hur man utför betongslipning. Kontakta oss för mer info och rådgivning!

Kontakta oss

Rivningsrobotar

Visa produkter
Rivningsrobotar och bilningsrobotar
Rivningsrobotar

Bilmaskiner

Visa produkter
Uthyrning bilmaskiner
Bilmaskiner

Kapmaskiner

Visa produkter
Kapmaskiner
Kapmaskiner

Betongsågar

Visa produkter
Betongsågning
Betongsågar

Betongsaxar

Visa produkter
Betongsaxar | Kendrill
Betongsaxar

Betongfräsar

Visa produkter
Betong | Betongfräs och golvfräs | Kendrill
Betongfräsar

Golvslipar

Visa produkter
Golvslipar | Kendrill
Golvslipar

Kärnborrmaskiner

Visa produkter
Kärnborrmaskin och håltagningsmaskin
Kärnborrmaskiner

Kärnborrar

Visa produkter
Kärnborr | Kendrill
Kärnborrar

Diamantklingor

Visa produkter
Hyra diamantklingor
Diamantklingor

Kontakta oss

Vi finns här för Dig. Skriv in dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig. Välkommen till oss på Kendrill!