Hyra Betongslip

Välkommen till oss på Kendrill, din pålitliga partner för uthyrning av betongslipar. Vi förstår vikten av att ha högkvalitativ utrustning för dina slipningsbehov, och våra betongslipmaskiner är specialanpassade för att hantera även de mest krävande projekten

Betongslipmaskiner för alla typer av uppdrag

Hos oss hittar du ett brett utbud av betongslipmaskiner som passar för olika typer av slipningar, poleringar och uppruggningar. Våra maskiner är konstruerade för att hantera allt från tuffa slipningar till effektiv uppruggning av betong samt borttagning av beläggning eller färg. Oavsett om du arbetar med ett renoveringsprojekt eller behöver förbereda en betongyta inför nya beläggningar så har vi rätt utrustning för dig.

Högeffektiva motorer för snabbt resultat

Våra betongslipar är utrustade med högeffektiva motorer som säkerställer snabba och effektiva resultat. Vi strävar efter att göra ditt arbete så smidigt som möjligt och du kan vara säker på att alla våra maskiner är konstruerade för att klara av krävande arbetsuppgifter med precision och kraft.

Hyr din betongslip hos Kendrill – Kontakta oss idag!

När du behöver hyra betongslip eller betongslipmaskin, är Kendrill din dedikerade partner. Vårt sortiment av högkvalitativa maskiner garanterar att du får utrustning som möter och överträffar dina förväntningar. Kontakta vår kunniga serviceavdelning om du har frågor eller behöver vägledning kring betongslipning för ditt projekt. Vi är här för att göra din upplevelse så smidig och enkel som möjligt.


Visa alla produkter

produkter

Eco
Betongslip Hilti DGH 150
Betongslipar

Hilti DGH 150

Vikt 5,6 kg
Slipbredd 150 mm
Eco
Betongslipar

Scan Combiflex 330RS kantslip

Vikt 70 kg
Slipbredd 330 mm
Uteffekt 2,2 kW
Eco
Betongslipar

Scanmaskin 18 golvslipmaskin

Vikt 95 kg
Slipbredd 450 mm
Uteffekt 2,2 kW
Eco
Betongslipar

Scan Combiflex 500RS betongslipmaskin

Vikt 155 kg
Slipbredd 500 mm
Uteffekt 4 kW
Eco
Betongslipar

Husqvarna PG 540 betongslipmaskin

Vikt 169 kg
Slipbredd 515 mm
Uteffekt 4 kW
Eco
Betongslipar

Scanmaskin 28 World series RC betongslipmaskin

Vikt 610 kg
Slipbredd 725 mm
Uteffekt 7,5 kW

Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Vanliga frågor

Hyr en slipmaskin enkelt och smidigt av oss. Vi på Kendrill erbjuder ett stort utbud när du ska hyra slipmaskin för både stora och små projekt. Du kan hyra slipmaskiner i både Göteborg, Stockholm och Oslo. Vad innebär det att hyra en betongslip av Kendrill? Se våra hyresvillkor här. Läs mer om hur du utför betongslipning.

Pris för att hyra en betongslip beror på hur länge du ska hyra och vilken modell du väljer. Kontakta vår depå direkt så får du en offert för just ditt projekt. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor. Varmt välkommen till oss!

Ring eller maila oss på Kendrill för att hyra en betongslip. Då kan vi stämma av behov och tillgänglighet samt ordna med transport om ni inte hämtar betongslipen på egen hand. Har ni aldrig använt liknande betongslipsmaskiner förut har vi kunniga Kendrill-anställda på plats som kan instruera er i samband med utlämning. Vi har ett brett sortiment av olika betongslipar i olika modeller och storlekar för att passa olika projekt och behov. Läs mer om betongslipning. Välkommen!

När du hyr en betonslipsmaskin är det viktigt att känna till vilken typ av försäkring som gäller om något skulle hända under användningen. På en arbetsplats är det vanligtvis kundens entreprenadförsäkring som täcker eventuella skador eller förluster på maskiner och material.

Om du som privatperson hyr en betonslip kan det finnas en försäkring för inhyrt material i din. hemförsäkring, men det är viktigt att undersöka vad den täcker och eventuella självrisker som kan förekomma. Det är alltid bäst att vara på den säkra sidan och se till att ha rätt försäkring på plats innan du hyr en betongslip.

Betongslipar hos Kendrill
Kontakt

Frågor om betongslipar?

Vi finns här för dig med bred kunskap om betongslipar. Vi har ett stort utbud av betongslipar för uthyrning i vårt sortiment. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Oslo men levererar vår utrustning och våra maskiner överallt. Önskar du tips på utförare så har vi ett stort kontaktnät. Läs mer om hur man utför betongslipning. Kontakta oss för mer info och rådgivning!

Rivningsrobotar

Visa produkter
Rivningsrobotar och bilningsrobotar
Rivningsrobotar

Bilmaskiner

Visa produkter
Uthyrning bilmaskiner
Bilmaskiner

Kapmaskiner

Visa produkter
Kapmaskiner
Kapmaskiner

Betongsågar

Visa produkter
Betongsågning
Betongsågar

Betongsaxar

Visa produkter
Betongsaxar | Kendrill
Betongsaxar

Betongfräsar

Visa produkter
Betong | Betongfräs och golvfräs | Kendrill
Betongfräsar

Golvslipar

Visa produkter
Golvslipar | Kendrill
Golvslipar

Kärnborrmaskiner

Visa produkter
Kärnborrmaskin och håltagningsmaskin
Kärnborrmaskiner

Kärnborrar

Visa produkter
Kärnborr | Kendrill
Kärnborrar

Diamantklingor

Visa produkter
Hyra diamantklingor
Diamantklingor

Kontakta oss

Vi finns här för Dig. Skriv in dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig. Välkommen till oss på Kendrill!