Hyra bilmaskiner och kombihammare

Om du ska bila betong kan du hyra utrustningen av oss. Vi har allt inom uthyrning för bilmaskiner och kombihammare. När du ska riva golv av betong eller murverk är en bilmaskin perfekt. Du kan också ta bort kakel, stampning eller uppluckring med bilmaskinen. Vi har även en liten bilmaskin som är näst intill helt dammfri och ljudlös vilket gör de till ett vinnande koncept på din arbetsplats. Kontakta oss på Kendrill via mail eller telefon när du behöver en effektiv bilningsmaskin som gör sitt jobb!

Visa alla produkter

produkter

Betong

Epiroc hydraulhammare SB302

Totalvikt 300 kg
Grindfäste S40
Betong

Epiroc hydraulhammare SB452

Totalvikt 500 kg
Grindfäste S45
Eco
Bilmaskiner

Hilti TE 30-AVR

Vikt 4,2 kg
Infästning SDS Plus (TE-C)
Eco
Kombihammare TE 70-ATC/AVR
Bilmaskiner

Hilti TE 70-ATC/AVR

Vikt 10 kg
Infästning SDS Max (TE-Y)
Eco
Bilmaskiner

Hilti TE500-AVR

Vikt 6,3 kg
Infästning SDS-Max (TE-Y)
Eco
Bilningsmaskin Hilti TE1000-AVR
Bilmaskiner

Hilti TE1000-AVR

Vikt 12,5 kg
Infästning TE-S
Eco
Bilningsmaskin Hilti TE3000-AVR
Bilmaskiner

Hilti TE3000-AVR

Vikt 27 kg
Infästning HEX 28

Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Vanliga frågor bilmaskiner

Vi debiterar dagshyra för våra bilningsmaskiner och priset beror på storlek och modell, samt längden på hyran. Våra bilningsmaskiner hyrs ut med hammare och mejsel inkluderade i hyrespriset. Vi förväntar oss normalt slitage på maskinen, men om det uppstår några problem eller trasiga delar debiteras de till nypris.

För att hyra en bilningsmaskin eller få mer information om våra bilningsmaskiner för uthyrning, kontakta oss gärna per mail eller telefon. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

När man hyr en bilningsmaskin eller en liten bilmaskin är det viktigt att tänka på försäkring. På arbetsplatsen är det vanligtvis kundens entreprenadförsäkring som täcker skador eller förluster av maskiner och material.


För privatpersoner som hyr en bilningsmaskin är det viktigt att undersöka vilka försäkringar som täcker inhyrt material. Ofta finns det en post för försäkring av inhyrt material, men det är viktigt att kontrollera vad som ingår och om det finns någon självrisk som behöver betalas vid eventuella skador. Kontakta ditt försäkringsbolag för korrekt svar kring frågan.

Vi på Kendrill erbjuder bilningsmaskiner för uthyrning och maskiner för att bila betong. Vi hjälper gärna till att svara på eventuella frågor om våra bilningsmaskiner och kan ge råd om försäkringar. Tveka inte att kontakta oss om ni vill hyra en bilningsmaskin eller behöver mer information om våra bilningsmaskiner för uthyrning.

Ring eller maila oss för snabbast support. Vi hjälper gärna till att stämma av era behov och se tillgänglighet. Vi kan också ordna med transport av bilningsmaskinerna om ni inte har möjlighet att hämta dem själva.


Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder att hyra våra bilningsmaskiner. Vi har kunnig personal som kan instruera er i hur man använder maskinerna, särskilt om ni aldrig har använt liknande bilmaskiner tidigare. Vi hjälper er gärna att komma igång och se till att ni använder maskinerna på rätt sätt för att uppnå bästa möjliga resultat. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.


Kontakta oss idag för att hyra en bilningsmaskin eller för mer information om våra bilningsmaskiner för uthyrning. Vi är övertygade om att vi kan hjälpa er att hitta rätt bilningsmaskin för era behov.

Letar du efter bilmaskiner att hyra i Stockholm? Hos Kendrill erbjuder vi ett brett utbud av bilmaskiner för uthyrning, inklusive små bilmaskiner som är perfekta för olika bilningsprojekt. Våra bilningsmaskiner är särskilt utformade för att effektivt bila betong och utföra bilningsarbeten av hög kvalitet. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Oavsett om du behöver hyra en bilningsmaskin för mindre uppdrag eller mer omfattande projekt, kan vi tillgodose dina behov. Kontakta oss för att hyra en bilningsmaskin och dra nytta av vårt pålitliga sortiment av bilningsmaskiner som säkerställer effektivitet och kvalitet i ditt betongbilningsarbete.

På Kendrill i Göteborg erbjuder vi ett omfattande utbud av bilmaskiner för uthyrning, inklusive små bilmaskiner som är perfekta för olika bilningsprojekt. Oavsett om du behöver hyra en bilningsmaskin för mindre uppdrag eller mer omfattande projekt, kan vi tillgodose dina behov. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Kontakta oss för att hyra en bilningsmaskin och dra nytta av vårt pålitliga sortiment av bilningsmaskiner som säkerställer effektivitet och kvalitet i ditt betongbilningsarbete.

Ja det kan man, men för att bila i berg och för att få bäst resultat rekommenderar vi våra rivningsrobotar eller bilningsrobotar som de också kallas. De gör arbetet mer effektivt och säkrare. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss på mail eller telefon. Varmt välkommen till oss på Kendrill!

Bilningsmaskin och kombihammare
Bilmaskin VS rivningsrobot

Varför använda handhållna bilmaskiner eller betongsaxar och inte en rivningsrobot?

I arbeten där inte utrymmen eller ström till en rivningsrobot finns är handhållna bilmaskiner/saxar väldigt smidiga att använda. På vissa ställen vill man inte köra in med en större maskin och då är dessa perfekt. De kan demolera betongväggar som är upp till 15 cm tjocka nästintill helt dammfritt och ljudlöst. Allt för att göra din arbetsmiljö så bra som det bara går. Betongsaxen är smidig, lätt och enkel att hantera. Vi har betongsaxar från Darda som är en av de bästa i branschen på demolering. Kontakta oss om du har frågor eller funderingar!

Kontakt

Frågor om bilmaskiner och kombihammare?

Vi finns här för dig med bred kunskap om bilmaskiner. Vi har ett stort utbud av bilningsmaskiner för uthyrning i vårt sortiment. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Oslo men levererar vår utrustning och våra maskiner överallt. Önskar du tips på utförare så har vi ett stort kontaktnät. Kontakta oss för mer info och rådgivning kring våra bilmaskiner!

Rivningsrobotar

Visa produkter
Rivningsrobotar och bilningsrobotar
Rivningsrobotar

Kapmaskiner

Visa produkter
Kapmaskiner
Kapmaskiner

Betongsågar

Visa produkter
Betongsågning
Betongsågar

Betongsaxar

Visa produkter
Betongsaxar | Kendrill
Betongsaxar

Betongfräsar

Visa produkter
Betong | Betongfräs och golvfräs | Kendrill
Betongfräsar

Betongslipar

Visa produkter
Betongslipar | Kendrill
Betongslipar

Golvslipar

Visa produkter
Golvslipar | Kendrill
Golvslipar

Kärnborrmaskiner

Visa produkter
Kärnborrmaskin och håltagningsmaskin
Kärnborrmaskiner

Kärnborrar

Visa produkter
Kärnborr | Kendrill
Kärnborrar

Diamantklingor

Visa produkter
Hyra diamantklingor
Diamantklingor

Kontakta oss

Vi finns här för Dig. Skriv in dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig. Välkommen till oss på Kendrill!