Hyra rivningsrobotar och bilningsrobotar

Vi har effektiva och kompakta bilningsrobotar från Brokk och Husqvarna DXR som gör demoleringen snabb och säker. För en säker rivning i trånga miljöer har vi de perfekta demoleringsrobotar. Kendrill är Sveriges största uthyrare av fjärrstyrda demoleringsmaskiner i olika storlekar för många ändamål. Det finns flera maskiner av de olika storleksklasserna i parken. Allt för att vi snabbt ska kunna byta maskin vid fel för att minimera stillestånd och hålla din produktivitet uppe. Hos oss hittar du också effektiva bilningsmaskiner med hög kapacitet.

Demoleringsmaskin, demoleringsrobot eller bilningsrobot?

Kärt barn har många namn. Samtliga av våra demoleringsmaskiner hyrs alltid ut kompletta med hammare. Tillbehör som betongsax och skopa osv finns att komplettera med. Behöver du rivningsmaskinen men inte vill binda upp onödigt kapital? Tveka inte på att ringa oss!

Demoleringsmaskin från Husqvarna och Brokk

Vi har demoleringsmaskiner från branschens mest kända märken. Allt för att du ska känna dig trygg med både utförande av demoleringen och maskinernas kvalité. Våra maskiner från Brokk är dessutom världens mest miljövänliga dieseldrivna demoleringsmaskiner. Kontakta oss idag om du vill veta mer!

Visa alla produkter

produkter

Eco
Rivningsrobot Brokk 40
Rivningsrobotar

Brokk 40

Totalvikt Ca 500 kg
Bredd 60 cm
Eco
Brokk 50 rivningsrobot
Rivningsrobotar

Brokk 50

Totalvikt Ca 550 kg
Bredd 60 cm
Eco
Brokk 60 rivningsrobot
Rivningsrobotar

Brokk 60

Totalvikt Ca 550 kg
Bredd 60 cm
Eco
Rivningsrobot Brokk 90
Rivningsrobotar

Brokk 90

Totalvikt Ca 1150 kg
Bredd 78 cm
Eco
Rivningsrobot Brokk 110
Rivningsrobotar

Brokk 110

Totalvikt Ca 1150 kg
Bredd 78 cm
Eco
Rivningsrobot Husqvarna DXR 140
Rivningsrobotar

Husqvarna DXR 140

Totalvikt Ca 1100 kg
Bredd 77 cm
Eco
Rivningsrobotar

Husqvarna DXR 145

Totalvikt Ca 1100 kg
Bredd 77 cm
Eco
Rivningsrobot Brokk 160
Rivningsrobotar

Brokk 160

Totalvikt Ca 1800 kg
Bredd 78 cm
Eco
Rivningsrobotar Husqvarna DXR 270
Rivningsrobotar

Husqvarna DXR 270

Totalvikt Ca 1950 kg
Bredd 78 cm
Eco
Brokk 280 rivningsrobot
Rivningsrobotar

Brokk 280

Totalvikt Ca 3,5 ton
Bredd 120 cm
Eco
Rivningsrobot Brokk 300
Rivningsrobotar

Brokk 300

Totalvikt Ca 4 ton
Bredd 120 cm
Eco
Rivningsrobot Brokk 500
Rivningsrobotar

Brokk 500

Totalvikt Ca 6 ton
Bredd 160 cm

Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Vanliga frågor rivningsrobotar

Hör av dig till oss per mail eller telefon för att hyra våra effektiva demoleringsmaskiner och bilningsrobotar. Vid kontakt så stämmer vi av behov och tillgänglighet samt ordna med transport om ni väljer att inte hämta själva. Har ni aldrig använt demoleringsrobotar förut har vi på Kendrill lång erfarenhet och kan instruera er när ni kommer till oss för uthämtning. Våra demoleringsmaskiner och bilningsrobotar är av högsta kvalitet och kan effektivt hantera stora som små rivningsprojekt. Välkommen till oss! Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Vill du veta mer om rivning och demolering? Läs vår guide!

Vi debiterar dagshyra för alla våra demoleringsmaskiner. Priset beror på storlek och modell, men även på längden på hyran. Välkommen att kontakta oss per mail eller telefon så kan vi hjälpa er med vad ni behöver och hur länge för att ge er ett mer exakt pris. Demoleringsrobotar och andra demoleringmaskiner kommer normalt med hammare och mejsel inkluderade i hyrespriset. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor. Normalt slitage på maskinerna ingår i hyran, men reparationer och trasiga delar debiteras till nypris. Kontakta oss idag!

Om du behöver hyra demoleringsmaskiner eller bilningsrobotar för ditt projekt är det viktigt att du har rätt försäkringsskydd ifall olyckan skulle vara framme. På arbetsplatsen är det kundens entreprenadförsäkring som ska täcka eventuella skador, förluster eller stölder av maskiner och material.

Om du är en privatperson som hyr rivningsrobot kan det finnas en försäkring för inhyrt material, men det är viktigt att undersöka vad som täcks och om det finns någon självrisk att ta hänsyn till. Kontakta ditt försäkringsbolag för dessa funderingar. Kontakta oss gärna per mail eller telefon så kan vi hjälpa dig att hitta rätt demoleringsrobot eller demoleringsmaskin för ditt projekt.

Vill du hyra rivningsrobotar i Stockholm? På Kendrill har vi ett brett utbud av demoleringsrobotar och demoleringsmaskiner för uthyrning. Våra kraftfulla och pålitliga maskiner är perfekta för att demolera och bila olika typer av material och konstruktioner. Oavsett om du behöver demolera betongväggar, utföra bilningsarbete eller genomföra andra rivningsprojekt, har vi rätt maskin för dig. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Kontakta oss idag för att boka din rivningsrobot eller demoleringsmaskin och få arbetet gjort effektivt och säkert. Vi fixar leverans om du inte har möjlighet att hämta den själv. Varmt välkommen!

Behöver du hyra rivningsrobotar i Göteborg? Hos Kendrill erbjuder vi ett omfattande sortiment av demoleringsmaskiner och rivningsrobotar för uthyrning. Våra kraftfulla demoleringsmaskiner och avancerade rivningsrobotar är perfekta för att effektivt hantera rivnings- och bilningsarbete i olika byggprojekt. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.


Oavsett om du behöver demolera betongstrukturer, utföra precisionsbilning eller genomföra andra rivningsuppgifter, kan vi erbjuda dig pålitliga och högpresterande maskiner. Kontakta oss idag för att hyra en demoleringsrobot eller demoleringsmaskin i Göteborg med omnejd!

Det finns flera olika namn och termer som används för att beskriva rivningsrobotar, och vissa skillnader och likheter kan finnas mellan dem. Här är några vanliga namn och deras eventuella skillnader eller likheter:

  • Rivningsrobot, bilningsrobot, demoleringsmaskin, fjärrstyrd bilningsmaskin och demoleringsrobot: Detta är det generella namnet för en robotiserad enhet som används för att utföra rivningsarbete. Det kan inkludera olika typer av robotar med olika funktioner och förmågor.

  • Rivningsmaskin: Denna term används ibland för att beskriva större maskiner eller utrustning som används för rivning av strukturer eller byggnader. Det kan inkludera både robotiserade och icke-robotiserade maskiner.

  • Rivningsmaskin med fjärrkontroll: Denna term används för att beskriva en robotiserad rivningsmaskin som styrs med hjälp av fjärrkontroll eller liknande teknik. Det ger operatören möjlighet att styra och övervaka rivningsprocessen på avstånd för ökad säkerhet och precision.

    Brokk är det varumärke som är det absolut mest kända inom demoleringsrobotar tillsammans med Husqvarna. Det är många som säger Brokk när de syftar på just rivningsrobotar.


    Kontakta oss idag om du har frågor eller funderingar kring vilken rivningsrobot som passar just ditt projekt.

Rivningsrobotar
Kontakt

Frågor om rivningsrobotar?

Vi finns här för dig med bred kunskap om rivningsrobotar. Vi har ett stort utbud av rivningsrobotar och rivningsutrustning för uthyrning i vårt sortiment. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Oslo men levererar vår demoleringsrobotar och tillbehör överallt. Önskar du tips på utförare så har vi ett stort kontaktnät. Kontakta oss för mer info och rådgivning!

Bilmaskiner

Visa produkter
Uthyrning bilmaskiner
Bilmaskiner

Kapmaskiner

Visa produkter
Kapmaskiner
Kapmaskiner

Betongsågar

Visa produkter
Betongsågning
Betongsågar

Betongsaxar

Visa produkter
Betongsaxar | Kendrill
Betongsaxar

Betongfräsar

Visa produkter
Betong | Betongfräs och golvfräs | Kendrill
Betongfräsar

Betongslipar

Visa produkter
Betongslipar | Kendrill
Betongslipar

Golvslipar

Visa produkter
Golvslipar | Kendrill
Golvslipar

Kärnborrmaskiner

Visa produkter
Kärnborrmaskin och håltagningsmaskin
Kärnborrmaskiner

Kärnborrar

Visa produkter
Kärnborr | Kendrill
Kärnborrar

Diamantklingor

Visa produkter
Hyra diamantklingor
Diamantklingor

Kontakta oss

Vi finns här för Dig. Skriv in dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig. Välkommen till oss på Kendrill!