Hyra grävmaskiner

Att hyra en grävmaskin kommer med många fördelar som tex ekonomisk flexibilitet. Man behöver heller inte tänka på förvaring, underhåll eller inköp av specialverktyg. Allt kan hyras direkt från oss på Kendrill.

Visa alla produkter

produkter

Materialhantering

Takeuchi TB260

Vikt Ca 5,8 ton
Bredd 200 cm

Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Vanliga frågor hyra grävmaskin

Priset för att hyra en grävmaskin hos oss på Kendrill varierar beroende på flera faktorer, inklusive tilbehör, eventuell frakt och hyresperiodens längd. För att få en exakt prisuppgift är det bäst att kontakta oss direkt per telefon eller via mail.


Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för våra grävmaskiner och strävar efter att tillhandahålla högkvalitativa maskiner till rimliga kostnader. Vårt mål är att erbjuda flexibla hyresalternativ som passar olika behov och projekt. Vid hyra av en grävmaskin från Kendrill ingår normalt slitage i hyran, men eventuella reparationer och trasiga delar debiteras separat. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.


Så om du är intresserad av att hyra en grävmaskin och vill få en prisuppgift anpassad efter dina specifika behov, rekommenderar vi att du kontaktar oss på Kendrill. Vårt kunniga team hjälper dig gärna och kan ge dig en exakt prisuppgift för att hyra en grävmaskin för ditt projekt.

När du hyr en grävmaskin från Kendrill är det viktigt att notera att det är din egen entreprenadförsäkring som normalt sett ska täcka eventuella skador, förluster eller stölder av maskiner och material på arbetsplatsen. Om du är en privatperson kan det finnas en försäkringspost som täcker inhyrt material, men det är nödvändigt att undersöka vilken typ av skydd den erbjuder och om det finns någon självrisk.

För att få klarhet i vilka specifika täckningar och eventuell självrisk som gäller för inhyrt material rekommenderar vi att du kontaktar ditt försäkringsbolag. De kan ge dig mer information om villkor och skyddsnivåer som är relevanta för hyrning av en grävmaskin eller annan utrustning.


Vi på Kendrill strävar alltid efter att erbjuda våra kunder en säker och trygg hyresupplevelse. Vi rekommenderar att du ser över dina försäkringsbehov och tar kontakt med ditt försäkringsbolag för att få rätt information om försäkringsskyddet för inhyrda maskiner som en grävmaskin.

Tveka inte att höra av dig om du har ytterligare frågor angående försäkringsskyddet vid hyra av en grävmaskin från Kendrill. Vi finns här för att hjälpa till och ge dig den information du behöver för att säkerställa att du har rätt skydd på plats.

Om du är intresserad av att hyra en grävmaskin från oss, är du välkommen att kontakta oss antingen per mail eller telefon. Genom att göra det kan vi diskutera dina behov och tillgänglighet samt svara på eventuella frågor du kan ha angående hyran av en grävmaskin.


Om du inte har möjlighet att hämta grävmaskinen själv kan vi även ordna med transport för dig, så att du får maskinen levererad till önskad plats. Vi har kunnig personal som kan instruera dig vid utlämningen av minidumpern. De kommer att guida dig igenom hur man använder maskinen på rätt sätt och svara på eventuella frågor du kan ha. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.


Så tveka inte att kontakta oss angående hyra av en grävmaskin. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina behov, diskutera tillgänglighet och ordna eventuell transport. Välkommen!

Vi har grävmaskiner för uthyrning i Göteborg. När du hyr från oss kan du vara säker på att du får en maskin somfår regelbunden service och alltid är redo att köra från första sekund.

Tveka inte på att höra av dig till oss när du behöver hyra en grävmaskin i Göteborg med omnejd. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor. Vi kan ordna med transport dit du befinner dig eller om du hämtar den på egen hand hos vår depå. Vi finns här för Dig. Kontakta oss idag.

Kontakt

Frågor om grävmaskiner?

Vi finns här för dig med bred kunskap om just grävmaskiner. Vi har grävmaskiner för uthyrning i vårt sortiment. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Oslo men levererar grävmaskiner överallt, oavsett var du befinner dig. Önskar du tips på utförare så har vi ett stort kontaktnät. Kontakta oss för mer info och rådgivning!

Elektrisk minigrävare

Visa produkter
Elektrisk minigrävare | Kendrill
Elektrisk minigrävare

Elektrisk minidumper

Visa produkter
Elektrisk minidumper
Elektrisk minidumper

Minidumper

Visa produkter
Materialhantering | Hyr minidumpers | Kendrill
Minidumper

Kompaktlastare

Visa produkter
Materialhantering lastare
Kompaktlastare

Stoftavskiljare

Visa produkter
Stoftavskiljare | Kendrill
Stoftavskiljare

Våtsug

Visa produkter
Våtsug | Kendrill
Våtsug

Kontakta oss

Vi finns här för Dig. Skriv in dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig. Välkommen till oss på Kendrill!