Betongsax

Köp betongsax av oss på Kendrill. Vi har handhållna betongsaxar och även de som är anpassade för rivningsrobotar. Vi har betongsaxar från kända varumärken som Darda. Vi finns i Stockholm och Göteborg men levererar snabbt och smidigt till hela landet. Köp din betongsax av oss på Kendrill!

Visa alla produkter

produkter

Eco
Darda HCS8 handhållen betongsax
Betongsaxar

Darda HCS8 handhållen

Öppningsvidd 170 mm
Brytkraft 86 kN

Vanliga frågor betongsaxar

Vill du köpa en betongsax? På Kendrill har vi ett brett sortiment av betongsaxar tillgängliga för dig. Oavsett om du behöver klippa genom betongplattor, armeringsjärn eller andra material, kan vår betongsax leverera pålitliga resultat.

Vi erbjuder också bekväm leverans till hela landet, så oavsett var du befinner dig behöver du inte oroa dig. Kontakta oss på Kendrill för att köpa din betongsax och utforska vårt utbud av högkvalitativa verktyg.

Letar du efter en betongsax i Stockholm? Kendrill erbjuder ett brett utbud av betongsaxar till försäljning som passar olika behov. Vi har flera betongsaxar i lager, redo att levereras till dig.

Vi erbjuder även leverans till hela landet, så oavsett var du befinner dig kan du få din betongsax levererad direkt till dig. Kontakta oss på Kendrill för att köpa din betongsax i Stockholm och upptäck vårt pålitliga sortiment.

Är du i behov av en betongsax i Göteborg? Då är Kendrill platsen för dig! Vi är specialiserade på att tillhandahålla ett brett utbud av betongsaxar som passar olika områden. Oavsett om du behöver klippa igenom betong, armeringsjärn eller andra hårda material, har vi rätt verktyg för dina behov.

Dessutom erbjuder vi smidig leverans till hela landet, så du kan få din betongsax skickad direkt till där du befinner dig. Kontakta Kendrill idag för att köpa din betongsax i Göteborg med omnejd och upptäck vårat stora sortiment och fina kundservice.

Kontakt

Ska du köpa en betongsax?

Vi finns här för dig med bred kunskap om betongsaxar. När du ska köpa en betongsax så snacka med oss på Kendrill. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Oslo men levererar våra betongsaxar oavsett var du befinner dig geografiskt. Kontakta oss för mer info och rådgivning!

Bilmejsel

Visa produkter
Bilmejslar | Kendrill
Bilmejsel

Betongborr

Visa produkter
Betongborr | Kendrill
Betongborr

Kärnborrar

Visa produkter
Kärnborrar | Kendrill
Kärnborrar

Diamantklingor

Visa produkter
Diamantklingor
Diamantklingor

Kontakta oss

Vi finns här för Dig. Skriv in dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig. Välkommen till oss på Kendrill!