Hyra våtsug och våtdammsugare

Vi har slamsugare och våtsugare som är anpassade för de mest krävande jobben och materialen. Våra våtdammsugare är av hög kvalité, kompakta och jobbar väldigt effektivt. Kontakta oss på Kendrill om du vill rådgöra kring våtdammsugare så hjälper vi dig.

Visa alla produkter

produkter

Eco
Materialhantering | Våtsug och slamsugare
Våtsug

Våtsug och slamsugare

Vikt 44 kg

Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Vanliga frågor hyra våtsug

Kontakta oss via mail eller telefon för att hyra en våtsug. Vi hjälper dig att stämma av behov och tillgänglighet samt ordna med transport om du inte kan hämta själv. Vid utlämningen finns vår kunniga personal på plats för att ge dig instruktioner om användningen av våtsugen, särskilt om du inte har använt en tidigare. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Tveka inte att kontakta oss för att få mer information och boka din våtsug för ditt projekt.

För att få information om kostnaden för att hyra en våtsug beror det på storlek, modell och hyresperiodens längd. Vi debiterar dagshyra och för att ge er ett mer exakt pris är ni välkomna att kontakta oss per mail eller telefon. Genom att kontakta oss kan vi hjälpa er att fastställa era behov och önskad hyresperiod för att ge er en mer exakt prisuppgift.

Vid hyra av en våtsug ingår normalt slitage i hyran, men eventuella reparationer och trasiga delar debiteras separat till nypris. Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och leverera högkvalitativa våtsugare för era projekt. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Så tveka inte att höra av er via mail eller telefon för att få mer information om prissättningen för att hyra en våtsug. Vi finns här för att hjälpa er och ge er ett mer exakt pris baserat på era specifika behov och hyresperiod.

När du hyr en våtsug är det viktigt att veta vilken typ av försäkring som täcker eventuella skador, förluster eller stölder. På arbetsplatsen är det vanligtvis din entreprenadförsäkring som ska täcka sådana händelser. För privatpersoner kan det finnas en försäkring som täcker inhyrt material, men det är viktigt att undersöka med ditt försäkringsbolag för att klargöra vad försäkringen täcker och om det finns någon självrisk som gäller.Vi rekommenderar att du kontrollerar med ditt försäkringsbolag för att få fullständig information om försäkringsskyddet för hyrda våtsugar. På så sätt kan du vara säker på att du har rätt försäkringsskydd i händelse av olyckor eller skador.

Våtsug och våtdammsugare | Kontakt
Kontakt

Frågor om våtsug och våtdammsugare?

Vi finns här för dig med bred kunskap om just våtsug och våtdammsugare. Vi har ett stort utbud av våtsugar för uthyrning i vårt sortiment. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Oslo men levererar våra våtsug och våtdammsugare överallt oavsett var du befinner dig. Önskar du tips på utförare så har vi ett stort kontaktnät. Kontakta oss för mer info och rådgivning!

Elektrisk minigrävare

Visa produkter
Elektrisk minigrävare | Kendrill
Elektrisk minigrävare

Elektrisk minidumper

Visa produkter
Elektrisk minidumper
Elektrisk minidumper

Grävmaskiner

Visa produkter
Grävmaskiner

Minidumper

Visa produkter
Materialhantering | Hyr minidumpers | Kendrill
Minidumper

Kompaktlastare

Visa produkter
Materialhantering lastare
Kompaktlastare

Stoftavskiljare

Visa produkter
Stoftavskiljare | Kendrill
Stoftavskiljare

Kontakta oss

Vi finns här för Dig. Skriv in dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig. Välkommen till oss på Kendrill!