Hyra kapmaskin

Hyr din betongkap av oss på Kendrill till bra pris. När du ska kapa betong- asfalt- eller andra stenmaterial är det viktigt att både såg och klinga anpassas till material, tjocklek och storlek. Är du osäker kring vilken maskin du ska använda till ditt projekt så kontakta vår duktiga och erfarna personal för rådgivning. Vi finns här för Dig när du ska kapa i betong!

Visa alla produkter

produkter

Eco
Elektriska betongkapar | betong | betongsågar
Kapmaskiner

Husqvarna K7000

Vikt 9,8 kg
Maximalt sågdjup 155 mm
Spänning 230 - 400 V
Eco
Betong | Husqvarna K7000 | ringsåg
Kapmaskiner

Husqvarna K7000 ringsåg

Vikt 12,4 kg
Maximalt sågdjup 325 mm
Spänning 230 - 400 V
Eco
Betongsåg betongkedjesåg | Kendrill
Kapmaskiner

Husqvarna K 7000 Chain, betongkedjesåg

Vikt 9,1 kg
Maximalt sågdjup 450 mm
Spänning 230 - 400 V
Eco
Betongsåg betongkap | Kendrill
Kapmaskiner

Husqvarna K4000

Vikt 7,6 kg
Maximalt sågdjup 125 mm
Spänning 230 V
Eco
Kapmaskiner

Husqvarna PP70 power pack

Vikt 18 kg
Spänning 230 - 400 V

Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Vanliga frågor kapmaskiner

Kostnaden för att hyra en betongkap eller kapmaskin består av två delar, dels dagshyra för maskinen och dels slitaget på diamantsegmenten. Diamantslitaget mäts per millimeter och hur mycket det slits varierar beroende på segmentskvaliteten, avverkningsmängd, betong-/materialtyp och eventuell mängd armering.

Normalt slitage på maskinen ingår i hyran men reparationer och trasiga delar debiteras till nypris. Kontakta oss för prisuppgifter om du ska kapa i betong eller asfalt och behöver utrustning! Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Letar du efter en maskin för att kapa asfalt? Då är våra kapmaskiner ett mycket bra alternativ. När du hyr en kapmaskin är det viktigt att tänka på försäkring ifall olyckan skulle vara framme. På arbetsplatsen är det kundens entreprenadförsäkring som ska täcka eventuella skador eller förluster av maskiner och utrustning.

Om du som privatperson hyr en kapmaskin från oss, kan det finnas en post för försäkring av inhyrd utrustning i din hemförsäkring. Det är dock viktigt att undersöka vad som täcks av försäkringen och om det finns någon självrisk som gäller i händelse av en skada eller förlust. Vi på företaget ansvarar för att maskinerna är i gott skick när de lämnar vår uthyrningsanläggning, men det är upp till dig som hyresgäst att se till att maskinerna hanteras på rätt sätt för att undvika skador eller förluster.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om betongkapar eller andra maskiner. Vi är alltid redo att hjälpa till och ge råd för att säkerställa att du får den bästa möjliga upplevelsen när du hyr en kapmaskin från oss.

Kontakta oss på mail eller telefon för att hyra en kapmaskin eller för mer information om våra andra maskiner för uthyrning. Vi har kunnig personal som kan hjälpa er att välja rätt maskin för era behov och instruera er i hur man använder maskinerna. Om ni aldrig har använt liknande maskiner tidigare, se till att låta vår personal visa er hur man använder maskinen på rätt sätt för att uppnå bästa möjliga resultat. Vi erbjuder också transport av maskiner om ni inte har möjlighet att hämta dem själva. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att hyra våra maskiner, så tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller behöver hjälp att hitta rätt maskin för era behov. Kontakta oss idag för att hyra en betongkap eller andra maskiner för uthyrning. Vi är övertygade om att vi kan hjälpa er att hitta rätt maskin för att utföra ert arbete på bästa sätt.

Letar du efter kapmaskiner att hyra i Stockholm med omnejd? Hos Kendrill har vi ett omfattande urval av kapmaskiner för uthyrning, inklusive maskiner som är perfekta för betongkapning och asfaltkapning.

Våra hyreskapmaskiner är konstruerade för att leverera effektiva och exakta kapresultat oavsett om du behöver arbeta med betong eller asfalt. Oavsett om ditt kapningsprojekt är stort eller litet, kan vi möta dina behov. Kontakta oss för att hyra en kapmaskin och dra nytta av vårt stora sortiment med kapmaskiner. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor. Vi finns här för att underlätta dina kapningsbehov i Stockholm.

Behöver du hyra kapmaskiner i eller runt Göteborg? Hos Kendrill erbjuder vi ett brett utbud av kapmaskiner för uthyrning, inklusive maskiner som är perfekta för betongkapning och asfaltkapning.

Våra kapmaskiner är noggrant utformade för att leverera effektiva och precisa kapresultat, oavsett om du arbetar med betong eller asfalt. Oavsett om ditt kapningsprojekt är stort eller litet, kan vi möta dina behov. Kontakta oss för att hyra en kapmaskin och dra fördel av vårt sortiment av betongkapar. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor. Hämta den hos vår depå på Hisingen i Göteborg eller så ordnar vi med transport.

Kontakt

Frågor om kapmaskiner?

Vi finns här för dig med bred kunskap om kapmaskiner. Vi har ett stort utbud av kapmaskiner för uthyrning i vårt sortiment. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Oslo men levererar vår utrustning och våra maskiner överallt. Önskar du tips på utförare så har vi ett stort kontaktnät. Kontakta oss för mer info och rådgivning. Vi finns här för Dig!

Rivningsrobotar

Visa produkter
Rivningsrobotar och bilningsrobotar
Rivningsrobotar

Bilmaskiner

Visa produkter
Uthyrning bilmaskiner
Bilmaskiner

Betongsågar

Visa produkter
Betongsågning
Betongsågar

Betongsaxar

Visa produkter
Betongsaxar | Kendrill
Betongsaxar

Betongfräsar

Visa produkter
Betong | Betongfräs och golvfräs | Kendrill
Betongfräsar

Betongslipar

Visa produkter
Betongslipar | Kendrill
Betongslipar

Golvslipar

Visa produkter
Golvslipar | Kendrill
Golvslipar

Kärnborrmaskiner

Visa produkter
Kärnborrmaskin och håltagningsmaskin
Kärnborrmaskiner

Kärnborrar

Visa produkter
Kärnborr | Kendrill
Kärnborrar

Diamantklingor

Visa produkter
Hyra diamantklingor
Diamantklingor

Kontakta oss

Vi finns här för Dig. Skriv in dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig. Välkommen till oss på Kendrill!