Hyra golvslip

Är du ute efter en betonggolvslip? Hyr din golvslip av oss på Kendrill. De lämpar sig för allt ifrån ytskiktsborttagning, golvslipning och golvpolering. Våra golvslipar är smidiga att använda för både små, svårtillgängliga ytor men också större miljöer. Dessutom kan de smidigt och lätt fällas ihop vid transportering eller lagerhållning. Hyr din golvslip av oss i Stockholm och Göteborg. Vi har leverans till hela landet. Kontakta oss för uthyrning av betonggolvslip!

Visa alla produkter

produkter

Eco
Golvslip Scan Combiflex 450
Betongslipar

Scan Combiflex 450

Vikt 90 kg
Slipbredd 450 mm
Eco
Golvslip Husqvarna PG 540 | Betongslip | Golvslip
Betongslipar

Husqvarna PG 540

Vikt 169 kg
Slipbredd 515 mm

Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Vanliga frågor hyra golvslip

Att hyra en golvslip kostar mellan 400-850 kronor per dag. Allt beror mycket på modell och vad för projekt den är lämpad till. Här guidar vi dig gärna. Kontakta våra depåer så ger vi dig råd och tips samt prisuppgifter. Kontakta oss via mail eller telefon i Stockholm, Göteborg och Oslo när du vill hyra en golvslip. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor. Välkommen!

När man hyr maskiner som golvslip för betong eller liknande är det viktigt att tänka på försäkring. På arbetsplatsen är det alltid kundens entreprenadförsäkring som täcker eventuella skador, förluster eller stölder av maskiner och material. För privatpersoner ingår ofta en post för försäkring av inhyrt material i din hemförsäkring. Det är dock viktigt att undersöka vad som täcks och vilken eventuell självrisk som gäller genom det aktuella försäkringsbolaget. Vi har golvslipar för uthyrning i Stockholm, Göteborg och Oslo. Välkommen!

Kontakta oss per mail eller telefon för att diskutera era behov och få hjälp att hitta rätt betonggolvslip för ert projekt. Vi kan även ordna transport om ni inte har möjlighet att hämta golvslipen själva. För er som inte har kunskap om användande av liknande golvslipar finns vår kunniga personal till hands för instruktion vid utlämning. Vi erbjuder hyra av golvslipar i Stockholm, Göteborg och Oslo med olika storlekar och modeller. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor. Välkommen till oss!

Ja du kan hyra golvslipar från vår depå i Stockholm. Vi levererar dessutom till övriga delar av landet om du skulle behöva transport eller löser det på egen hand. Kontakta oss i Stockholm om du behöver en golvslip. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Hyr golvslipar via vår depå i Göteborg. Behöver du till övriga delar av landet erbjuder vi även transport. Kontakta oss i Göteborg om du behöver hyra en golvslip. Här kan du läsa mer om våra hyresvillkor.

Kontakt | Kendrill
Kontakt

Frågor om golvslipar?

Vi finns här för dig med bred kunskap om golvslipar. Vi har ett stort utbud av golvslipar för uthyrning i vårt sortiment. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Oslo men levererar vår utrustning och våra slipar överallt. Önskar du tips på utförare så har vi ett stort kontaktnät. Kontakta oss för mer info och rådgivning!

Kontakta oss

Rivningsrobotar

Visa produkter
Rivningsrobotar och bilningsrobotar
Rivningsrobotar

Bilmaskiner

Visa produkter
Uthyrning bilmaskiner
Bilmaskiner

Kapmaskiner

Visa produkter
Kapmaskiner
Kapmaskiner

Betongsågar

Visa produkter
Betongsågning
Betongsågar

Betongsaxar

Visa produkter
Betongsaxar | Kendrill
Betongsaxar

Betongfräsar

Visa produkter
Betong | Betongfräs och golvfräs | Kendrill
Betongfräsar

Betongslipar

Visa produkter
Betongslipar | Kendrill
Betongslipar

Kärnborrmaskiner

Visa produkter
Kärnborrmaskin och håltagningsmaskin
Kärnborrmaskiner

Kärnborrar

Visa produkter
Kärnborr | Kendrill
Kärnborrar

Diamantklingor

Visa produkter
Hyra diamantklingor
Diamantklingor

Kontakta oss

Vi finns här för Dig. Skriv in dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig. Välkommen till oss på Kendrill!