Bergborrning

Bergborrar i Stockholm och Göteborg. Borrning i sten och berg har vi på Kendrill många års erfarenhet av. Vi har handplockat ett sortiment av utrustning som minskar risker för vibrationsskador, som är tidseffektivt och som är en fröjd att jobba med. Hyr av oss enkelt och smidigt i Stockholm och Göteborg till rätt pris. Oavsett om du ska spräcka med hydraulspräckare, spränga eller dubba i berg så behöver du först borra hål. Inga konstigheter, vi har all utrustning som du behöver för detta. Hos oss kan du nämligen hyra både borrvagn, tillbehör och bergborrmaskiner.

Är du osäker på vilken typ av borr eller vilket tillvägagångssätt som är bäst lämpat för just Ditt projekt? Kontakta oss idag. Vi finns här för Dig.

Produkter

Luftdriven bergborrmaskin

Vi erbjuder Atlas Copco’s XAS kompressorvagnar, som är små och lätta dieseldrivna luftkompressorer som du enkelt transporterar bakom en vanlig personbil. Till det erbjuder vi luftdrivna bergborrmaskiner med tillbehör. Luftdriven bergborrning är en väldigt driftsäker metod att använda vid bergborrning. Vi säljer även borrstål och borrkronor i högsta kvalitet för att du ska minimera dina driftstopp.

 

Borra med borrvagn

För lite större borrningsjobb eller om du helt enkelt inte vill bergborra manuellt så hyr vi ut radiostyrda borriggar. FlexiROC T15 R är Epirocs minsta borrvagn i drilling-divisionen och är smidig att flytta. Vill du borra för vår Darda C20 eller större hål så är vår Sandvik Dino 400 det rätta valet.

 

Hyra bergborr

Hos oss på Kendrill kan du hyra bergborr om du har ett tillfälligt behov. För att hyra ska vara attraktivt måste utrustningen finnas tillgänglig när du behöver den, fungera utan stillestånd och inte kosta mer än den smakar. Vi ger dig priser och budgetar som du kan lita på och levererar i tid. Välkommen till oss på Kendrill!

Scroll to Top