Rivning & demolering

Uthyrning demoleringsutrustning & Brokk rivningsutrustning
Kendrill tillhandahåller ett stort utbud av demoleringsmaskiner och rivningsmaskiner för att öka produktiviteten och effektiviteten i era projekt. Vi har allt för era demoleringsprojekt. Från att bila betongen med handhållen bilmaskin eller effektiva rivningsrobotar, till att forsla ut materialet med våra moderna batteridrivna minidumprar och högtippa det direkt i din container ute på gårdsplanen. Allt för att göra din arbetsmiljö och effektivitet så bra som möjligt.

För en säker rivning i trånga miljöer har vi de perfekta rivningsmaskinerna, vi har alla olika storlekar.

Produkter

Demoleringsrobotar till all typ av rivning och demolering

När du ska bygga om, ändra en konstruktion eller riva en fastighet är det utmärkt med en demoleringsrobot för att göra rivningen så effektiv som möjligt. Det går såklart att använda mindre handhållna maskiner för enklare rivningsarbeten. Roboten gör dock demoleringen av projektet smidigare då den slår genom hårda material som betong och sten, men även mjuka material som tegel och kakel, utan att tumma på vare sig säkerhet eller effektivitet. En demoleringsrobot, eller rivningsrobot, hjälper dig som yrkesverksam att ta ned hela väggar, bjälklag eller till och med våningsplan när ett helt hus ska rivas. Du kan även ta hjälp av en demoleringsmaskin när du ska ta ned fönster eller dörrar.

I vårt sortiment hittar du bland annan kompakta bilningsrobotar från Brokk och Husqvarna som gör demoleringsarbetet mer effektivt. Robotarna är gjorda för att användas på ett tryggt sätt i trånga utrymmen. Vi har maskiner för demolering som har en låg vikt och passar utmärkt för ett arbete i inomhusmiljö (som till och med kan ta sig upp och nedför trappor), då vissa underlag och golv eller hissar inte klarar av tyngden som våra större rivningsrobotar har. I vårt sortiment hittar du även mångsidiga rivningsrobotar för både byggnads- och processindustrin som du kan hyra.

Video

Scroll to Top