Bergspräckning och bergborrning

Hos Kendrill kan du hyra Darda hydraulspräckning och bergborr till ett fördelaktigt pris. Borra först i berget med luftdriven bergborrmaskin eller borrigg. Använd sedan spräckkilen för att vibrationsfritt och effektivt spräcka loss berget. Slipp dyra besiktningskostnader, tillstånd eller oroliga grannar? Vi har utrustning för bergborrning och hydraulisk bergspräckning. Kontakta oss idag!

Produkter

Att tänka på vid stenspräckning

När du utför stenspräckning och använder dig av Darda stenspräckare behöver du inte besiktiga närbelägna fastigheter. Detta är ett mer skonsamt sätt än den traditionella kilspräckningen vilket innebär att du kan spräcka på mer känsliga områden som bland annat sten nära husgrunder, ledningar, VA-rör eller småsten som du har i din trädgård.

För att slippa att söka sprängtillstånd eller lägga pengar på besiktning kan du använda vår hydrauliska sten-och bergspräckare Darda. På så vis kan du utföra en säker och exakt stenspräckning. Du hyr eller köper Darda och övrig utrustning som du behöver för ett säkert genomförande hos oss – vilket är både kvalitetssäkrat och kostnadseffektivt.

Video

Scroll to Top