Bergspräckning Stockholm

Vi har allt för bergspräckning och hydraulisk bergspräckning i Stockholm. När du ska spräcka i känsliga miljöer där risken finns att skada omkringliggande miljö är bergspräckning eller hydraulisk bergspräckning ett perfekt alternativ. Du värnar om både utföraren och miljön. Välkommen till oss på Kendrill i Stockholm vid hydraulisk bergspräckning! Darda bort ditt berg!

Bergspräckning Stockholm med Kendrill
Kendrill

Användarens bästa vän

Vi på Kendrill i Stockholm erbjuder uthyrning, försäljning, service/underhåll och rådgivning inom områden som bergspräckning och stenspräckning med mera. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Oslo men levererar våra maskiner överallt. Önskar du komma i kontakt med en utförare har vi stort nätverk av kontakter i branschen. Välkommen att kontakta oss inför ditt nästa projekt!

Bergspräckning

Bergspräckning Stockholm

I Stockholm har vi hyrt ut Darda bergspräckare i 20 års tid och är generalagent för Darda i Sverige. Det föll sig naturligt att det var i de mest tätbebyggda delarna av landet, behovet av hydraulisk spräckning uppstod först. Initialt var det främst ett komplement till sprängningsarbetet när man befann sig nära andra byggnader. Att borttagningen av berget sker vibrationsfritt är även idag en stor anledning för att slippa väntetider och kostnader i samband med tillstånd och besiktningar men idag är det i större utsträckning förstahandsvalet för många som jobbar med berg i Stockholm och övriga delar av landet.

Lär dig mer om hur man spräcker berg
Bergspräckning Stockholm | Kendrill
Stenspräckning

Stenspräckning Stockholm

Vissa av våra hyror av utrustning till stenspräckning är korta på en eller ett par dagar för att få bort en klack eller topp som är i vägen för det planerade projektet. Hyror som sträcker sig över månader är också väldigt vanliga då man i större utsträckning genomför hela ”sprängningen” med hydraulisk spräckning. De senaste åren har det exempelvis varit väldigt vanligt i Stockholm att hela borttagningen av berg för poolbyggen i villaområden görs med hjälp av hydraulisk spräckning till hänsyn för grannar och för att kunna styra spräck-riktningen mer noggrant.

Det byggs också mer och mer under jord i Stockholm där tunnlarna ofta går nära varandra eller nära andra känsliga områden. I dessa projekt har spräckningen varit en stor möjliggörare då sprängning inte har varit ett alternativ i stora delar av tunneln. Höga kvadratmeterpriser på bostäder har också drivit på användandet av Dardas stenspräckare inomhus, i källare för att öka takhöjden genom att sänka golvnivån och därmed få ut större användbar boendeyta.

Lär dig mer om hur man spräcker sten
Kontakta oss

Spräcka berg i Stockholm

Vi finns här för Dig när du ska spräcka berg i Stockholm. Tveka inte att kontakta oss när du har frågor eller funderingar.

Stockholm
Murmästarvägen 21-23
141 72 Stockholm
Sverige

Telefon
+46 8 88 04 45

GPS
59.287055301927, 17.941682338715

Kontakta oss

Relaterade produkter till bergspräckning Stockholm

Fett till Darda bergspräckare
Bergspräckare

Fett till Darda

Eco
Hydraulisk bergspräckare Darda C4
Bergspräckare

Darda C4

Håldiameter 35 mm
Rek. håldjup 50 cm
Eco
Bergspräckning Darda C12 hydraulisk bergspräckare
Bergspräckare

Darda C12

Håldiameter 45 mm
Rek. håldjup 70 cm
Bergspräckning Darda C20 maskinburen
Bergspräckare

Darda C20 C maskinburen

Håldiameter 76 mm
Rek. håldjup min 105 cm
Darda reservdelar
Bergspräckare

Darda reservdelar

Finja Bemix Snigeldynamit 4 kg
Snigeldynamit

Finja Bemix Snigeldynamit 4 kg

Senaste artiklar

Stenspräckning

Stenspräckning | Kendrill
Läs mer

Betongsågning

Betongsågning | Kendrill
Läs mer

Demolering och rivning

Demolering | Kendrill
Läs mer

Bergspräckning

Bergspräckning Kendrill
Läs mer

Kontakta oss

Vi finns här för Dig. Skriv in dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig. Välkommen till oss på Kendrill!